Monitör dahil mi?Bütçem 5-6 bin lira birkaç gün içinde çalışacağım.
Arkadaşlarımla oynamak için alıyorum geride kalmamak adına işte GTA da CS:GO'da Valorant da güzel FPS veren bir cihaz arıyorum.
Teşekkürler.
Hocam kendi ssd dilerim var aslında ama hazır sistemden çıkaramıyorumİtopya'dan daha ucuza bulamazsın zaten orada ihtiyacına göre ara. İhtiyaca göre şöyle kimisi depolama kötü ram iyi oluyor kimi başka şekilde. Oynadığın oyunlara göre bir model beğen. CS GO için falan sağlam SSD şart değil.
değil sadece pcMonitör dahil mi?
İyi bir fiyat hesaplaması yapın eğer hazır sistem toplamaktan çok daha uyguna geliyorsa en kötü hdd li sistemi alıp ya hdd yi kendin çıkar sat ya da dursun öyle.Hocam kendi ssd dilerim var aslında ama hazır sistemden çıkaramıyorum
değil sadece pc
Hocam hepsiburada ve trendyol da uygun fiyata mevcut. 3 yada daha fazla yıl kullanırsın 10 yıl gider. Ben laptop kullanıyorum oyuncu bilgisayarı da iyi ama pahalı.Bütçem 5-6 bin lira birkaç gün içinde çalışacağım.
Arkadaşlarımla oynamak için alıyorum geride kalmamak adına işte GTA da CS:GO'da Valorant da güzel FPS veren bir cihaz arıyorum.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.