NOVA-1650 oyuncu bilgisayarı İntel i5 10400f ve Asus gtx 1650 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Sizce bu ürün alınır mı F/P açısından nasıl? SSD kronik sorunlu biliyorum onu değiştirmeyi düşünüyorum. CS:GO Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alırım ve yazılım kodlama için yeterli bir bilgisayar mı?
NOVA-1650 oyuncu bilgisayarı İntel i5 10400f ve Asus gtx 1650 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Sizce bu ürün alınır mı F/P açısından nasıl? SSD kronik sorunlu biliyorum onu değiştirmeyi düşünüyorum. CS:GO Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alırım ve yazılım kodlama için yeterli bir bilgisayar mı?
Berbat bir sistem bu fiyata göre fiyatların düşmesini bekle o zaman Ryzen 3 3100'lü ve RX 5600XTli bir sitemi yaklaşık olarak 6500 TL'ye kendiniz toplayabilirsiniz.
Berbat bir sistem bu fiyata göre fiyatların düşmesini bekle o zaman Ryzen 3 3100'lü ve RX 5600XTLI bir sitemi yaklaşık olarak 6500 TL'ye kendiniz toplayabilirsiniz.
Önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak en fazla 6 k olursa çok iyi olur zaten ekran kartı olmadığı için genelde hazır sistem bulunuyor yani F/P açısından bu sistem iyi dediklerinizi atabilirsiniz.
CYBER-TUF1660S sistemimiz fiyat/performans canavarları GTX 1660 SUPER ekran kartı ve AMD Ryzen 5 4500 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Bu sistem olabilir sonrasında 16 GB RAM'a yükseltirsiniz.