Arkadaşlar merhaba,
Ben lise 10. sınıfa geçtim dönem ve artık sağlam bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var gerek dersler için ınternet'te cevap aramak için olsun, gerek arkadaşlarım çağırdığında Valorant gibi oyunlarda 120 üstü FPS alabilmem için olsun gerekse düzgün bir şekilde Discord, Visual Studio Code gibi programları çalıştıracak bir bilgisayar kasasına ihtiyacım var.
Donanım ve bilgisayar toplama hakkında bilgim nerede ise yok, sadece şunu anlamış bulunmaktayım okuduğum kadarıyla: Herhangi bir mesafeli satış sitesinden (İtopya, Teknobiyotik ve Vatan Bilgisayar gibi teknoloji siteleri hariç ) bilgisayar alınmaz çünkü içerisine Intel'in 7 senelik işlemcilerin koyuyorlar bu da benim gereksinimlerimi karşılamıyor.
Başlıkta verdiğim bütçe içerisinde klavye, mouse ve monitör içermiyor yalnızca hazır bir sistem önerseniz daha iyi olur benim için.
Unutmayın genellikle oyun için kullanacağım evimde ki laptop ile açıp YouTube'dan video bile izleyemiyorum. Önereceğiniz her linki değerlendireceğim şimdiden teşekkür ederim.