6000 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama

• Konuyu başlatan ATX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.075
Daha iyisi olmaz herhalde.

Daha iyisi olmaz herhalde.

700W PSU 80+ değil kullanmasını önermem, elektrik kesintisinde tüm sistem çöp olabilir. 6K bütçe ile 8gb ram iyi olmaz, günümüz oyunları için en az 16Gb. Ryzen 5 3600 yerine Ryzen 5 3500x seçmesini tavsiye ederim.

700W PSU 80+ değil kullanmasını önermem, elektrik kesintisinde tüm sistem çöp olabilir. 6K bütçe ile 8gb ram iyi olmaz, günümüz oyunları için en az 16Gb. Ryzen 5 3600 yerine Ryzen 5 3500x seçmesini tavsiye ederim.
Dünyanın en büyük ve en kaliteli PSU üreticisinin çok bilinen bir modeli. Uzun süre madencilik çok yüksek yükte de kullandım. Elektrik mühendisi olarak PSU kaynaklı hiçbir sorunun yaşanmayacağının garantisini veririm. Ryzen 3500x 7 nm değil. 200 lira için çok saçma bir karar. Ayrıca RAM'in 16 olması için aynı linkten 2 tane mi atmam gerekiyor. Bu zekaya ne diyebilirim ki?

Dünyanın en büyük ve en kaliteli PSU üreticisinin çok bilinen bir modeli. Uzun süre madencilik çok yüksek yükte de kullandım. Elektrik mühendisi olarak PSU kaynaklı hiçbir sorunun yaşanmayacağının garantisini veririm. Ryzen 3500x 7 nm değil. 200 lira için çok saçma bir karar. Ayrıca RAM'in 16 olması için aynı linkten 2 tane mi atmam gerekiyor. Bu zekaya ne diyebilirim ki?

Cidden haklısınız. Benim PSU dan hatta direk PC den anlamam, bende sadece 80+ sertifikası olmayanlara fobi oluşturdu herkes "En ufak elektrik kesintisinde sistemin çöp olur" dediğinden. CPU için neden öyle bir şey dedim hiç bir fikrim yok. Bu konuda size katılıyorum. Lakin Topluluk kurallarında bahsedildiği gibi açık ve anlaşılır olmak lazım benden bile daha az bilen birileri var burada gidip tek bir tane alabilir. Aylarca sonra araştırıp bakdıktan sonra belki ramin önemi anlayacak. Fakat artan bütçesini klavye,mouse,kulaklığa vermiş olup o rami alamayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı