6000 TL i7 7700 Sistem Toplama

sumbls5

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle sistemi arkadaşım için topluyorum. Maks bütçesi 6100 TL (Monitörsüz) ve genel olarak siyah-beyaz bir sistem istiyor. Ben ekran kartında ve kasada karar veremedim önerilerinize açığım. Ekran kartı için maks bütçe 2200 kasa için ise 350 TL olabilir. Görüntüye önem veriyor bu renklerin dışına çıkmadan önerilerinizi bekliyorum. Benim topladığım sistem:

Ekran kartına karar veremedim fakat Galax'ın tasarımı muhteşem gönlüm Galax'tan yana.

Son düzenleme:
Bence arkadaşın AMD Ryzen'i de bir düşünsün derim. AM4 soketin geleceği var. Intel yeni mimaride çat diye soket değiştirecek.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam, GALAX firmasının Ekran Kartlarını pek bilmiyorum. Ama EVGA her zaman performanslıdır.

Ayrıca, @Barışçıl hocamın topladığı sistem gayet güzel olmuş. Arkadaşını ikna ettirmeye çalış ve Ryzen sistem toplamasını öner. @Barışçıl Hocamın topladığı sistemi alabilir örneğin.

Yok hocam ikna edemedim. Benim topladığım sistemi alacak sanırım. Ekran Kartı'na karar veremedim hangisini önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı