6000 TL İ7 7700K ve GTX 1070 Sistem Toplama

murathr111yil

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemde harddisk'e ihtiyacım yok. Servera bağlı çalışacak.
Catia programında tasarım yapacağız. Program tek çekirdek çalıştığı için i7 7700k tercih ettim.
Monitör olarak eski monitörü kullanacağım. Samsung 60 hertz 21.5 inç LCD monitör eski bir model sisteme zarar verir mi bilmiyorum, fikrinizi almak isterim.
Anakart, PSU ve sıvı soğutma konusunda çok kararsızım önerilerinizi bekliyorum. Gold Plus PSU olsun, uzun ömürlü olsun istiyorum.
OC yapmayı düşünmüyorum eğer sistemi yormayacak standart orta performansta bir OC modu varsa diye sıvı soğutma seçtim. OC ve yazılım konusunda bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart hakkındaki düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Genel olarak aklımdaki tüm soruları sormaya çalıştım. 2 aydır şirkete bir PC toplamaya çalışıyorum. Çok kararsızım sizlerin i7 7700k, gtx 1070 sistem önerilerinize açığım.
Hocam tavsiyelerinizi bekliyorum @BERWAR
Şimdiden çok teşekkürler.
IMG_1149.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün sisteme zarar vermez, böyle bir durum yok. Sistemin gayet iyi olmuş. 250 GB SSD sana yeterli gelir mi?
Eski bir workstation var kullandığımız 10 yıldır. 50 gb harddisk i var 30 gb tı dolu:). Zaten daha sonra bir harddisk ilave edicem.
OC için sıvı soğutma şart mı stok soğutucu kurtarmaz mı?
 
OC için sıvı soğutucu şart değil. Ancak sıvı soğutma soğutma ve sessizlik konusunda daha iyi olur. OC yaparsan tek çekirdek performansın daha da yükselir. OC yapmayı düşünmüyorsan hava soğutma alman yeterli. İ7 7700K stok halde de İ7 7700 modelinden tek ve çoklu çekirdek olarak daha güçlü bir işlemci.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı