Nameless44
Megapat
Daha fazla
Zaten yanlış olur ama acaba ne kadar kısılarak olur. A320 anakart ile ryzen 5 1400 ucuz kasa xigmatek psu ile hdd konmadan sırf ssd ile sıkışır bence. Merak ettim bi bakayım ne yapınca sığıyor uğraşıp bir toplayayım.@Nameless44 6000 TL butceye 1080 sıkıstirmak yanlis olur ve onaylayacagim bir sistem degil asla...
6000 TL'ye 1080 koymaya calisinca diger bilesenlerden kismak zorunda kalirsin. Oyle bir sey yapmak sacma olur, @Neko hocamizin sistemi gayet iyi...
Edit I: Şaşırtıcı biçimde bu kısmayla bu kadar düşük bir fiyata erişeceğimi beklemiyordum. Tahminimce bu sistemde, işlemci darboğaz yapabilir. Ekran kartı kasaya sığar mı ayrı bir mevzu. PSU konusunda yeterli gelecektir sanırım. Birazdan montiöre 1300tl bütçe ayırarak en yüksek hangi işlemci konacağını deneyeceğim. Koyduğum ram sepete girmemiş ondan ucuzmuş.
Edit II: Şimdi düzgün bir sistem topladım kasa biraz kalitesiz olsada pek darboğaz olmadan çalışacağını düşünüyorum. Monitöre 1040Tl para kaldı. Sisteme HDD sonradan eklenebilir veya boyut önemli diyen SSD yerine Toshiba p300 1TB 185TL'ye alır 57TL artırır. anakart Asus B350 Prime Plus olursa 50 TL artar. Monitör için 107TL daha eklenir. 103TL de cebinden eklese 1250TL'ye gayet iş görür bir monitör alınır 6103TLye mal olur.
Son düzenleme: