Piyasada bulunan en iyi APU sistem diyebilirim. SSD kısmını 500 GB yapıp 6400 civarına alabilirsiniz. İleriye dönük bir sistem yani ileride güçlü ekran kartları takabilirsin.
Piyasada bulunan en iyi APU sistem diyebilirim. SSD kısmını 500 GB yapıp 6400 civarına alabilirsiniz. İleriye dönük bir sistem yani ileride güçlü ekran kartları takabilirsin.
Genel olarak APU sistemler ekran kartlı sistemler kadar güçlü olamaz, doğal olarak ekran kartlı bir sistem almalısınız daha güçlü olması için. O bütçeye şu an sahip olduğunuz bilgisayardan daha zayıf bir bilgisayar alırsınız. Ancak 5-6 ay gibi bir sürede biriktirip yeni bir ekran kartı alabilirim diyorsanız APU sistem alıp biriktirdiğinizde yeni bir ekran kartı alıp çok güçlü bir bilgisayara sahip olabilirsiniz. İmkanlarınızı bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum. Bilgisayarı satmak da bir seçenek ekran kartı parasını biriktirmek için. Şu an zaten 6000 TL bütçeniz var. Şu an bilgisayarınızı ne kadara satabileceğinizi bilmiyorum, 2.el piyasasını takip etmiyorum.
Genel olarak APU sistemler ekran kartlı sistemler kadar güçlü olamaz, doğal olarak ekran kartlı bir sistem almalısınız daha güçlü olması için. O bütçeye şu an sahip olduğunuz bilgisayardan daha zayıf bir bilgisayar alırsınız. Ancak 5-6 ay gibi bir sürede biriktirip yeni bir ekran kartı alabilirim diyorsanız APU sistem alıp biriktirdiğinizde yeni bir ekran kartı alıp çok güçlü bir bilgisayara sahip olabilirsiniz. İmkanlarınızı bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum. Bilgisayarı satmak da bir seçenek ekran kartı parasını biriktirmek için. Şu an zaten 6000 TL bütçeniz var. Ne kadara satabileceğinizi bilmiyorum, 2.el piyasasını takip etmiyorum.
Ha yanlış anlamışım, siz sıfırdan toplamayacaksınız.
İşlemciyi satıp yerine 5500 veya 5600 alabilirsiniz.
RAM'i satıp 1K bandında 2x8GB 3200 MHz C16 RAM alsanız iyi olur.
Ekran kartını satıp RX 6600 alınabilir bütçe yetiyorsa.