6000 TL Intel i5 6600 GTX 1070 Sistem Toplama

Lander

Kilopat
Katılım
3 Şubat 2016
Mesajlar
328
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • İşlemci: Intel i5 6600
  • Ekran Kartı: GTX 1070
  • Anakart: MSI B150 Bazooka
  • RAM: GSkill 8x2 GB
  • SSD: 250 GB 850 EVO
  • Monitör: ASUS VG248QE 144 Hz 1080p
  • Kasa: Zalman Z11 Plus
  • PSU: Thermaltake 80 Plus 550w
Vatan Bilgisayar'a gittim bu parçalarla sistem yaklaşık 6000 TL tuttu. Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sisteme ekle çıkar diyeceğiniz bir şey var mı? Oradaki çalışan bu sisteme anakart çok düşük dedi ama overclock vb. işlerle işim yok, yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yine oradaki çalışan orta sınıftaki en iyi SSD 850 Evo dedi siz ne dersiniz? Güç kaynağı olarak Thermaltake nasıldır? Son olarak işletim sistemi için siz ne yapıyorsunuz? Microsoft'un sitesinden, Kinguin, devamlı deneme sürümü (2 ayda bir tekrar kurulum) vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. SSD ilk başta önerilen ürünlerden. Anakart yeterli. İşletim sisteminizi Gittigidiyor, G2A, Kinguin gibi sitelerden lisans satın alarak yasal hale getirin. Microsoft sitesinden indireceğiniz ISO ile flash bellek yardımıyla sistemin kurulumunu yapın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı