Merhaba Technopatlar. 6000 TL'lik bir sistem toplayacağım. Siz Technopatlar'ın yardımına ihtiyacım var. Öncelikle sistem hayali değildir. Normalde bir sistem topladım. Fakat daha iyisi olur mu bunu sizler bilirsiniz. Öncelikle kendi topladığım sistem;
Toplam Fiyat: 5676 TL
Bu sisteme bir de 325 TL fiyatlarında pencereli kasa bulmak istiyorum. Belki 400 olabilir. Bir de 500-600W PSU olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum Technopatlar
4000-6000 TL - Oyun Amaçlı Sistem Önerisi
Bu sayfadaki yazimda 6100 TL ile 1080'li bir sistem toplamistim. I5 6500 tarafinda supheniz olmasin darbogaz yasatmayacaktir. Sizi de uzun sure idare edecektir. Hem kendi topladiginiz sistemde OC yapamayacaginiz icin sivi sogutma yerine kaliteli hava sogutma alabilirsiniz.
Güncelleme: Ayrıca geçen günlerde 6010TL'ye 5820K ile X99 tabanlı bir sistem de toplamıştım. Bunu da almadıysanız eğer göz önünde bulundurabilirsiniz.
6225 lira sanırım. Sıvı soğutma sonra alınabilir. Stok fan ile biraz ilerle sesli gelir ise alırsın. Headset var ise almaya da gerek yok bence. İ5 6600 hiç ses bile yapmıyor stok fan. Anakart aynısını kullanıyorum gayet güzel. Bellekte aynı istersen 2x8gb yapabilirsin. Tüm ürünleri düşük fiyat bulup sıvı soğutma dahil 6000 lira altına da toplama ihtimali var.