6000 TL Intel i7 6700K GTX 1070 Sistem Toplama

Yanlış bilgi vermeyin kardeşim benim attığım ramler z170 pro gaming ile uyumlu ben de yakında öyle bir sistem alıcam zaten.
onlar seninkine değil benimkini uyardılar zaten
ben oyunlar için düşük cl değeri mhzden çok tercih ediliyor diye okumuştum yanlış mıyım?

onlar seninkine değil benimkini uyardılar zaten
ben oyunlar için düşük cl değeri mhzden çok tercih ediliyor diye okumuştum yanlış mıyım?
Eğer MHz değeri CL değerini karşılayabilecek yada geçebilecek değerde ise herhangi bir sorun olmaz.
En basit örnekte sence CL15 2133 MHz RAM mı daha hızlıdır yoksa CL15 3000 MHz RAM mı ?

Eğer MHz değeri CL değerini karşılayabilecek yada geçebilecek değerde ise herhangi bir sorun olmaz.
En basit örnekte sence CL15 2133 MHz RAM mı daha hızlıdır yoksa CL15 3000 MHz RAM mı ?
Ben diyorumki 2400 mhz CLl0 mu 3200mhz CL 15 mi, sirf bunun icin konu actim cl onemli demislerdi ona gore koydum

Ben diyorumki 2400 mhz CLl0 mu 3200mhz CL 15 mi, sirf bunun icin konu actim cl onemli demislerdi ona gore koydum
Bence 3200 MHz CL15 olanı al derim tabii bütçe sıkıntın olmayacaksa.

Beyler 3200 MHz lik RAM diyorsunuz güzel hoş da bu işlemci OCsiz en fazla 3000 MHz RAM kaldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…