6000 TL Intel işlemcili laptop önerisi

alix5555

Centipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
283
Kuzenim universiteyi kazandi. ODTÜ matematik bölümünü malum covid sebebi ile üniversiteler uzaktan eğitim verecek. Kendisine 6000 TL'ye Intel islemcili laptop bakıyoruz. Uzak olduğum bir konu olduğu için sizin değerli tavsiyelerinizi almak istedim.
5 Sene üzmeden yeterli olacak, isinma problemi olmayan, Intel islemci laptop bu kadar :) oyunla işi çok fazla olmaz, öyle cani sıkılınca basit oyunlar oynar en fazla. Şimdiden tesekkur ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 modellerine göz atabilirsin eğer uzun ömürlü bir laptop bakıyorsan ama 5 sene kısa bir süre, ince ve taşınabilir olan Huawei D13'e bakabilirsin aynı zamanda 2K bir ekrana sahip. AMD platformu da aslında 5 sene için yeterli gelecektir aradan ön yargıları kaldırmak lazım.
 
Sistem topladigim da her zaman AMD topluyorum ve tavsiye ediyorum lakin laptoplarda cok sıkıntı yaşadım ve yaşayana tanık oldum. Intel daha az sıkıntı yasatiyor. Casper'a gelecek olursak asla ve asla hiçbir teknolojik ürüne el atmayacagim tek marka. Nitro 5'e bakacağım. Baska önerileri de bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı