Merhaba masaüstü Gaming bir PC'ye sahibim ama seyahat ederken de çalışmak için dizüstü bir PC'ye ihtiyacım var.
Yaptığım iş gereği bir program kullanmıyorum sadece web sitesi üzerinden çalışıyorum. Genel olarak hızlı açılan, Windows'u da hızlı kullanabileceğim, Chrome üzerinden 3-5 web sitesi açtığimda hiçbir şekilde donmayacak pili 4-5 saat dayanabilen, hafif bir laptopa ihtiyacım var. Kafamda ki maksimum bütçe 6000 TL.
Tercihen LoL'de de 60 FPS verse fena olmaz başka bir şehre gittigimde en azindan LoL oynayabilmek iyi olurdu ama şart değil.
Piline kimse garanti veremez. Kullanımına bağlı bir durum bu. Buna bakabilirsin anlattığın şekile uygun bir cihaz. Hafızası fazla değil ama sadece LoL ve Online iş ise işini görür.
Asus D515Da Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus D515Da Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bütçenin az bir şey üstüne çıkarak bunu alabilirsiniz GTA 5, LoL, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda sizi üzmez ama tavsiyem ek 4 GB RAM daha almanız.
Bu fiyatın altında laptoplar da var ama Celeron işlemci barındırıyorlar ve Celeron işlemciyede para verilmez.
Asus D515Da Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus D515Da Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bütçenin az bir şey üstüne çıkarak bunu alabilirsiniz GTA 5, LoL, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda sizi üzmez ama tavsiyem ek 4 GB RAM daha almanız.
Bu fiyatın altında laptoplar da var ama Celeron işlemci barındırıyorlar ve Celeron işlemciyede para verilmez.
ASUS X515EA-BQ3293 Intel Core i3-1115G4 4GB 256GB SSD DOS 15.6'' FHD Laptop (ASUS Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Piline kimse garanti veremez. Kullanımına bağlı bir durum bu. Buna bakabilirsin anlattığın şekile uygun bir cihaz. Hafızası fazla değil ama sadece LoL ve Online iş ise işini görür.
Hometech mi? Hocam güldürmeyin beni. Celeron işlemciler çok yavaş hem babamda Acer Swift 1 var bilgisayar Chrome da çok kasıyor hatta normal açılma süreside bir o kadar hantal kim bekler 15 saniye .
Bu forumda yenisiniz ve yaşınızda biraz küçük sanırsam.
ASUS X515EA-BQ3293 Intel Core i3-1115G4 4GB 256GB SSD DOS 15.6'' FHD Laptop (ASUS Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.