Çok teşekkürler bekliyorum bu arada fiyat ne kadar düşerse o kadar iyi olurBen size harika bir sistem toplayacağım. LoL'ü Full ayarlarda 120 FPS oynatacak ve aynı zamanda gelişime açık olacak. Bu mesajı editleyeceğim.
Attım hocam fiyatı olabildiğince düşürdüm.Çok teşekkürler bekliyorum bu arada fiyat ne kadar düşerse o kadar iyi olur
Nedense şu an n11e 'e bağlanamıyorum bakmaya çalışıcam ip falan oynayıpAttım hocam fiyatı olabildiğince düşürdüm.
3.5 yapmışsınız teşekkür ederim emin misiniz fps drop yaşatmaz değil mi daha önce orta-alt seviye laptop dışında pc kullanmadığım için bilmiyorum daAttım hocam fiyatı olabildiğince düşürdüm.
Nedense şu an n11e 'e bağlanamıyorum bakmaya çalışıcam ip falan oynayıp
Harici ekran kartına gerek var mı bilmiyorum işte sadece lolde bilgisayarın benim oyunumu bozmamasını istiyorum neredeyse hiç bilgim yok donanımlar hakkında. Toplanmış kasa satan sitelerde genelde işlemci daha alt seviye kullanılıp yanına harici ekran kartı koyulmuş, sıkıntı çıkarmaz değil mi benim dahili kullanmam? İlerleyen zamanda bi ekran kartı alıp ekleyebilirim gerçi bu şekilde vakit kaybetmeden kullanmaya başlamış olurum daha iyi gibi geldi dahiliyle iyi lol oynatacaksa.Monitör dahil 5250TL tutuyor hocam haberiniz olsun. En kaliteli parçalardan seçtim. Ama fazla gelirse düşürebilirim fiyatı. Eğer harici ekran kartlı istiyorsanız söyleyebilirsiniz.
Harici ekran kartına gerek var mı bilmiyorum işte sadece LoL'de bilgisayarın benim oyunumu bozmamasını istiyorum neredeyse hiç bilgim yok donanımlar hakkında. Toplanmış kasa satan sitelerde genelde işlemci daha alt seviye kullanılıp yanına harici ekran kartı koyulmuş, sıkıntı çıkarmaz değil mi benim dahili kullanmam? İlerleyen zamanda bir ekran kartı alıp ekleyebilirim gerçi bu şekilde vakit kaybetmeden kullanmaya başlamış olurum daha iyi gibi geldi dahiliyle iyi LoL oynatacaksa.
Bi kenara not ediyorum hocam dediklerinizi teşekkür ederimBende dahili grafikle oynuyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Benim işlemcim Ryzen 3 2200G, RAM'im tek kanal olmasına rağmen LoL'de 1080P orta ayarlar 60 FPS alıyorum. Sizin hem Ryzen 5 hem çift kanal RAM olacak. APU işlemcilerde çift kanal çok önemli hocam. İleri de de darboğaz olmadan RX 5600XT'ye kadar ekran kartı takabilirsiniz. O yüzden PSU'yu güçlü seçtim. Şu anki dahili ekran kartınız yani Vega 11, GTX 1050 gücünde.
Arkadaşın bahsettiği sistem iyi mi yani sence de?Benim açıklamadaki sistemim LOL'de 85-260 FPS arasında değişiyor. Genel olarak 125 FPS civarı alıyorum. LOL işlemciye yükleniyor.İşlemciye öncelik ver. 8 GB ram yeterli olur.