Benim burda demeye çalıştığım siz sadece Coil Whine sorunu sadece MSI markasına özgü demeye çalışıyorsunuz resmen. Bakın asus modellerinde de rahatlıkla coil whine sorunu görülüyor.
M.2 ssd ile benim yazdığım ssd farkı nedir acaba ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.[/QUOTE]
M.2 genel olarak bakdığımızda normal bir SSD'den daha hızlıdır ve anakarta takıldığı için temiz bir görünüm olur.
Benim burda demeye çalıştığım siz sadece Coil Whine sorunu sadece MSI markasına özgü demeye çalışıyorsunuz resmen. Bakın asus modellerinde de rahatlıkla coil whine sorunu görülüyor.
Acaba bu kadar videoyu atmadan önce okumayı düşündün mü ? Ben hiçbir markada coilwhine sorunu yok sadece asus'ta var diye birşey dedim mi ? Gelip burda sanki öyle demiş gibi muamele yapıyorsun. Ki sen gelip
Herkese iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir oyunları gaming laptopumda oynuyorum ve kabak tadı vermeye başladı. Yer yer sıkıntılar çıkarmaya başladı. Kendime şöyle bir sistem düşündüm. Aşağı yukarı aynı fiyat aralıklarında önerebileceğiniz daha iyi bir parça varsa duymaktan memnuniyet duyarım.