6000 TL Monitör dahil oyun bilgisayarı önerisi

doğuşM

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2016
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar öncelikle benzer birkaç konu açıldığını gördüm fakat yeni çıkan ekran kartlarını da bahane ederek yeni bir konu açmak istedim, yardımcı olursanız sevinirim. Sistemi oyun için kullanacağım ve 4 yıl kadar kullanabileceğim bir sistem olmasını istiyorum. Sistemimde bulunmasını istediğim en büyük özellik msi gtx 1080 ekran kartının bulunması tabi daha iyi sonucu farklı bir ekran kartıyla alabileceksem olmasa da olur, en azından fikir sahibi olabileceğim birkaç önerinizi alabilmeyi isterim. Teşekkürler
 
1080 ekran kartı 6 bin lira bütçeyle çok zor. Ha kurulur mu kurulur ama darboğaz yaşarsın, kartın hakkını veremezsin. Ekran kartı 3 bin lira zaten. 2-3 bin lira da 2-4k monitör. 5-6 bin lira sırf bu ikisi.
 
bende öyle düşünmüştüm ekran kartı çok iyi olacak diye anakarttan veya işlemciden kısmak mantıksız olur ki pekte oyle bir imkan sunulmuyor iyi bir ekran kartı iyi bir işlemci ve anakart ister.Senin kafanda bir sistem önerisi varsa paylasırsan sevinirim.
 
1080p oyunculuk için Gtx 1080 çok fazla hocam ayrıca karta küfretmek gibi olur. Bu bütçeye de 2k yada 4k sığmayacağı için bence gerek yok. Aşağıdaki gibi bir sistem alıp Gtx 1070 bile fazla ama en azından onu bekleyebilirsiniz. 1080p oyunculukta sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Sitede bir sorun var sanırım bellekleri 2 tane göstermiyor isterseniz 100 lira daha verip bir tane daha 8 GB bellek alabilirsiniz. Alternatif.
eksenbilgisayar
 
topladığın sisteme bir göz attımda güzel görünüyor ama benim dikkatimi çeken kısım i5 işlemci koyman oldu i7 işlemci koyup en verimli şekilde performans almak daha mantıklı olmazmı?
 
Bu sistem üzerine birde 1070 eklersen baya götürür diye düşünüyorum.
 
Vatandan sadece bir örnekti başka yerden daha uygun fiyata bulursun illaki. Ben senin yerinde olsam i5 6600 ve 1080 koyardım 6000tl yüksek bir miktar.
 
i5 işlemci kullanmaya pek sıcak bakmıyorum i7 ile arasındaki fark düşündürüyor.Sıradan bir kullanım için olsaydı i5 düşüneden alırdım fakat i7 nin oyunlar için daha iyi olduğunu duymustum.
 
Amaç oyun ise i5 ile i7 arasındaki farkı anlamazsınız bile.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…