6000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Akolanimosa

Kilopat
Daha fazla  
6000 TL bütçe ile kafamda elimden geldiğince bir sistem oluşturdum ama almadan önce herhangi bir uyumluluk sorunu oluşma ihtimalini tamamen elemek ve sistemi aynı bütçeyle daha ileri götürebilirsem götürmek istiyorum. Her türlü yardıma açığım.
Not: Sistemi oyun amaçlı kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi müsait değilim. Yarın bakacağım. Bu arada sistem olmamış.

Sinerji.com'dan topladım ama yakın fiyatlardadır sanırım bu arada RAM miktari 8GB ama seninkinden daha performanslı bir sistem. İleride RAM miktarını arttırabilirsin.
UserBenchmark: Nvidia GTX 1060-6GB vs 1070
Ortalama %20 daha fazla FPS.
Bu arada Darboğaz gibi bir sorun olursa (ki olucağını pek düşünmüyorum) çözünürlüğü 2K'da oynarsan ortadan kalkacağını düşünüyorum.

RAM'ler ile Anakart uyumlu MotherBoard sitesinden tek tek baktım.

Hocam bu sistemde neden SSD yok? Bu bütçede SSD alınmayacaksa ne zaman alacağız biz bu nimeti. Şimdi bana gelip gereksiz, HDD ile aralarında fark yok falan demeyin. SSD gününüzde olmasza olmazdır. 2500 TL ve üstü bütçelerde kesinlikle bir SSD bulunmalı. Ayrıca sistem olmamış. Daha iyisi toplanabilir.

Son düzenleme:
Kesinlikle ileden kastınız nedir?
Adam ekran kartını yükselteceğine gidip SSD mi alsın? Alırsada kendi kararı...
Ben sadece öneride bulundum. Arkadaşımız SSD'nin ne işe yaradığını gitsin araştırsın kendisi karar versin ne yapıp yapmıyacağına. Başlıkta SSD lazım gibi bir şeyde belirtmemiş ben sadece bir seçenek sundum. Sistem olmamış demek... Tamam hocam daha iyisini sizden bekliyorum o zaman...

Şu anda mobildeyim yarın atacağım sistemi. Bir sistemde denge çok önemlidir. SSD sistemin açılış hızı oyun ekranlarının yüklenmesi gibi bir çok şeyi HDD'ye göre kat kat hızlı yapar. SSD kullandıktan sonra HDD'yi kırası geliyor insanın.

Kardeşim denge diyosun SSD diyosun. SSD olmazsa oyunlarda kayda değer bir düşüş yaşanıyor da ben mi bilmiyorum?(Arkadaşımız oyun amaçlı topluyor, işlemleri daha hızlı yapmak için değil.) Kat kat hızlı yapar diyosun doğru diyosun. Fakat bu fiyata değicek mi?
Tekrar söylüyorum arkadaşımız kendi SSD'nin faydalarını ve fiyatlarını araştırsın sonra kendi karar versin.

Arkadaş zaten sistemüne SSD eklemiş. Her şeye FPS olarak bakıyorsunuz. "Amaan zaten FPS artışı yaşanmıyor neden boşuna para dökeyim" gibi düşünüyorsunuz. SSD olmayan bir sistemde grafiklerin geç yüklenmesi, drop gibi bir çok sorun oluyor. Neyse size burada SSD'nin faydalarını anlatmayacağım. Konu sahibi arkadaş farkındadır her şeyin.

Aynen öyle arkadaş kendi düşünsün, karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…