Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1MS(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?
Curve monitor almak istiyorum monitör için 6K'lık bütçem var.
Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1ms(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?
6 bin lira bütçeyle söylediğini alma tabii ki ben kullanıyorum sorun yok 7-8 aydır fakat ghosting sorunu yaşayan çok olmuş bende var mı yok mu çok bilmiyorum.
Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1MS(MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörünü gözüme kestirdim ama kullanım süresi boyunca ölü piksel veya ghosting olur mu bilmiyorum. Sıfırdan bilgisayar kuruyorum söylemesi ayıp 30-35k bütçem var. Yardımcı olur musunuz? Karar veremedim monitörü nasıl seçmeliyim?
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!