6000 TL monitör önerisi

Bütçe
6000TL

T_14_ARMATA

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6500 xt
Thermaltake h330 tg
Thermaltake litepower 650w psu
İ3 10100f
Corsair vengeance 8gb ram x2
Msi b460m-a pro
Merhaba internette ve forumda çok araştırdım ama 6 bin TL için iyi bir monitör bulamadım. Sistemim ortalama bir sistem 6500XT ekran kartım ve i3 10100F işlemcim var. Genelde War Thunder oynayan birisiyim ve rahat 180 200 FPS'yi görüyorum. Monitörler ile ilgili yaptığım araştırmalarlada IPS monitörlerde ghosting olmadığını (War Thunder gibi bir oyunda bence çok ihtiyaç yok ama Minecraft'ta PvP sunucularında takılan birisiyim ve bu ghosting sorunundan yanlış yere hit atmaktan çok çektim) ve renk derinliğinin iyi olduğunu gördüm ve IPS panel, 1080p, 24 inç, 0.5 ms, 165 Hz ya da 200 Hz bir monitörün yeterli olacağını düşünüyorum. Bu özelliklere sahip bir monitör önerebilir misiniz?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nAHB81gbQL6hIPkvUwaZECD6EBSDYLZBoCKPEQAvD_BwE Gaming gen güvenilirdir kendim çok sipariş verdim şu anda indirimde zaten. Güzel bir monitör.

ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA bu da varmış yeni gördüm daha iyi daha ucuz.

Çok teşekkür ederim hocam ViewSonic olan güzel gibi birazcık inceleyim.

Biraz baktım ve monitörün rakip monitörlere göre eksileri var diyorlar fiyatı da bence çok az daha iyi özelliklere sahip biraz daha bütçeme yakın bir monitör öneriniz var mı?

240 Hz gereksiz olur o kadar FPS alamıyorum acaba bildiğiniz daha iyi bir monitör var mı?

Son düzenleme:
VG259Q3A ile VG249QL3a arasında çok büyük bir fark var mı siz hangisini tercih ederdiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı