6000 TL Monitör önerisi

Bütçe
6000

Eresbos06

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, maksimum 6000₺ ile monitör almak istiyorum. 200 ve üstü Hz değeri önceliğimdir. Curved olması tercih edilir ancak olmasa da olur. Aşağıdaki monitörleri buldum ancak hep olumsuz yorumlar gördüm. Belirttiğim fiyat ve özelliklere uyan monitörler bunlar. Sizce bunlar alınır mı? Denenir mi?

Game Booster önerilmiyor çoğu forumlarda. Ben de önermiyorum çok güvenilir bir marka olduğunu düşünmüyorum. Casper da çok iyi olmasa da daha iyi bir tercih olacaktır. Bu fiyatlara Lenovo AOC vs bulabilirseniz daha kaliteli ve dayanıklı olacaktır.

Herkese merhaba, maksimum 6000₺ ile monitör almak istiyorum. 200 ve üstü Hz değeri önceliğimdir. Curved olması tercih edilir ancak olmasa da olur. Aşağıdaki monitörleri buldum ancak hep olumsuz yorumlar gördüm. Belirttiğim fiyat ve özelliklere uyan monitörler bunlar. Sizce bunlar alınır mı? Denenir mi?

Bende monitör arıyorum bu aralar bence o monitörlere para vermektense ASUS MSI ve ViewSonic almak daha mantıklı 180 Hz ile 200 Hz arasında çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı