6000 TL monitör önerisi

aimhack

Decapat
Daha fazla  
IPS panel ve +144Hz olursa güzel olur. Uygun fiyatlı bir şey bakıyorum en fazla 7000 TL'ye kadar çıkabilirim ama 6000 TL ve 7000 TL arasında aman aman bir özellik farkı olmadıkça en fazladır 6000 TL'lik bir monitör bakıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Biliyorum fiyatı fazla ama indirimde alınabilir. Uzun süren yapay zeka konuşmalarım sonucunda bu modeller çok hoşuma gitti. Renk konusunda herkes övmüş. Bir bakın isterseniz. Ayrıca birde MSI Bırakıyorum onada göz atabilirsiniz.

Renk gamutu ve kontrast önemliyse 24G42e alablirsin.

Rekabetci oyun odakli aliyorsan atilan G4 modelu al. Arada uçuk renk gamutu ve kontrast orani farki var bastan soylemeliyim.

Samsung'un öğrenci indirimiyle Odyssey G4.

Arkadasa alacağız renklerde idare etsin istiyoruz ama oyun performansida kotu olsun istemiyoruz
G4'e baktigimizda 6000 TL civari oluyor G5 ise 5700 TL civarlarina dusuyor hangisini onerirsiniz ya da FPS tipi oyunlar icin hangisi daha iyi gider, ya da bunlari almak yerine obur attiklarinizdan biri daha mı mantikli olur?

Dosya Ekleri

• 1751232470588.png
    1751232470588.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 28
Arkadasa alacağız renklerde idare etsin istiyoruz ama oyun performansida kotu olsun istemiyoruz
G4'e baktigimizda 6000 TL civari oluyor G5 ise 5700 TL civarlarina dusuyor hangisini onerirsiniz ya da FPS tipi oyunlar icin hangisi daha iyi gider, ya da bunlari almak yerine obur attiklarinizdan biri daha mı mantikli olur?

180 Hz yeterli diyorsa ve renk kalitesi isriyorsa AOC alsin. 240 Hz olsun ama renk kalitesi pek iyi olmasada olur diyorsa G4.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı