Toplam 5.897 ₺ gibi bir fiyat tutuyor. Bütçeye biraz da ekleme yapıp 120 GB SSD alırsan çok daha iyi olur. Ya da HDD'yi çıkartıp depolama birimi olarak direk alttaki SSD alınabilir. Depolama ihtiyacına göre en uygun seçimi kendin yaparsın.
Toplam 5.897 ₺ gibi bir fiyat tutuyor. Bütçeye biraz da ekleme yapıp 120 GB SSD alırsan çok daha iyi olur. Ya da HDD'yi çıkartıp depolama birimi olarak direk alttaki SSD alınabilir. Depolama ihtiyacına göre en uygun seçimi kendin yaparsın.
Akasa Venom LX 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0 Oyuncu Kasası
Bu kasayı tavsiye edebilirim. Kasayı da fiyata dahil etmiştim aslında ama linkini koymayı unutmuşum. SSD almayıp sadece HDD alırsanız üstteki kasayla beraber sistem yaklaşık 5.890 ₺ tutuyor. Topladığım sistemde HDD'yi çıkartıp sadece linkini attığım SSD'yi alırsanız fiyat 6.024 ₺ tutuyor.
Ryzen 5 1600X + X370 anakart + işlemci soğutucu alınacağına Ryzen 7 1700 + B350 anakart alınmalı diye düşünüyorum (1700'den soğutucu çıkıyor).
RAM'lerin 2x4 GB olması sizi yükselme yapacağınızda 16 GB ile kısıtlar tek modül 8 GB daha uygun bir seçim olabilir.
Aerocool Aero800 modelinin 750 watt PSU'lu versiyonunda PSU'dan gürültü problemi çekenler vardı, aynı sorun bu kasada da var mı bilmiyorum ama aynı PSU kullanılmış olabilir. Kasa ve PSU'yu ayrı ayrı almanız daha iyi olur.
Son olarak ufak bir detay benim attığım Quick Silver modeli ekran kartı MSI Gaming X modelinin beyaz versiyonudur, soğutma olarak aynılar. Asus Dual modelinden bir tık daha iyi soğutma sağlar. Ayrıca Asus Dual modelinde arka plaka bulunmuyor, bu da kozmetik açıdan bir eksi.