Tamamdır.
Ben onun yerine biraz daha ekran kartına para veririm daha iyi olur bence.
Tamamdır.
Çöp.![]()
AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX1650 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu olabilir. Benim aldığım başka bir bilgisayar var toplama almıştım zamanında 6555 TL'ye monitörle birlikte.
RX580 8 GB.
Ryzen 5 3500.
8 GB RAM.
480 GB SSD.
Gibi özellikleri vardı onu da atmamı ister misin?
Farkındayım ama elimde bunu bulabildim.Ryzen 3 1200 ile 10100F arasında dağlar kadar fark var hocam![]()
Ben onun yerine biraz daha ekran kartına para veririm daha iyi olur bence.
Çöp değil. Daha iyisini aldırırım ama alacağım ekran kartı elimde kalmadı ve zamanında 1700 dü şuanda 9000 gösteriyor.
+1287 TL daha vererek aynı ekran kartın super versiyonunu mu alsın?![]()
![]()
Hocam siz alırken uyguna almış olabilirsiniz bende uyguna aldım mesela. Ama RX 580 8GB'li bu bütçeye mümkün değil sadece o ekran kartını bu paraya satıyorlar. Arkadaşın kafasını karıştırmayalım, biz tavsiyemizi yapalım kararı o versin. Alabileceği daha iyi seçim varsa onu tavsiye edin bizde öğrenmiş oluruz ama yok maalesef. Elimiz kolumuz bağlı.Çöp değil. Daha iyisini aldırırım ama alacağım ekran kartı elimde kalmadı ve zamanında 1700 dü şuanda 9000 gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.