6000 TL Oyun Bilgisayarı

Ben bu yüzden sizlere soruyorum hicbir oyunda kasma sıkıntısı yaşamak istemiyorum zaten ekran kartını çok geniş tuttum gördüğünüz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok güzel bir sistem olmuş alabilirsiniz. Sizi 5 yıl götürür ultrada

Teşekkürler insallah sıkıntı olmaz ilk çalıştırmada Bir de win8.1 yükleyeceğim tam olacak...
Ondan sonraki görevim steamde oyun bırakmamak

Kasma sıkıntısı ile ekran kartının gücü farklı bir olaydır oyun optimizasyon sorunlu ise kaldırmasına rağmen takılmalar olacaktır oyunlara bu yüzden güncellemeler gelir ilerleyen günlerde ama size önerdiğim sistem sizi tatmin edecektir.

Teşekkürler insallah sıkıntı olmaz ilk çalıştırmada birde win8.1 yükliyeceğim tam olucak...
Ondan sonraki görevim steamde oyun bırakmamak

Kardeş bize de oyun bıraksan

Ekran kartını Strix almayacaksınız değil mi? O kart farklı bir kart onun için söylüyorum. Alacağınız sisteminizin son hali nedir? Yazabilir misiniz?

Kardeş bize de oyun bıraksan

Şimdilik Origin ve Steamde 4-5 tane oyun varda bu Steamdeki platformda +100 Oyun yapmayı planlıyorum. Yaz indirimi yada bahar indirimiyle de yararlanarak bu sayıya kısa sürede yaklaşırım

O ekran kartı birden fazla ekran kullananlar için STRIX modeli yani paranı çöpe atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…