6000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
6000 TL

Erdem176

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu alacağım kullandığınız bildiğiniz bir model varsa sizden bilgi almak istiyorum. Fiyat sınırı 5000-6000TL arasında, duruma göre artabilir 1000TL daha üstüne çıkabilirim. Kalite ve konfor benim icin önemli.

Bu arada boy 185, kilo 67.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer RGB isterseniz, exvega markasını tavsiye ederim. Koltukları masaj bile yapıyor. Daha rahat olsun isterseniz de Zio'nun ayak uzatmalı modelleri iyidir.

Deri koltuk düşünüyorsanız MSI MAG CH120 I Oyuncu Koltuğu Siyah-Gümüş : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Kumaş koltuk düşünüyorsanız Future Gray Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu olabilir. Alternatif olarak da Zio markasına bakabilirsiniz. xDrive, EXVEGA vs. önermiyorum.

Her yerde xdrive görüyorum nasıldır bu marka, önereceğiniz modelleri var mıdır nelerdir acaba kullanan arkadaşlarımız var mıdır forumda memnuniyetsiz oldugunuz yönleri nedir ?

Tüm koltukları denedim. Zio Venom serisini birkaç tık daha iyi buldum onu kullanıyorum.

Hocam zio venom fabric düşünüyorum , ne zamandır kullanıyorsunuz , deneyiminiz nasıl çok kararsız kaldım da.

Koltuk güzelde indirim var diye almanıza gerek yok her yerde aynı fiyat insan kandırmaktan başka bir şey değil bu ürün başka bir yerde satışını bulamadım 15 liden bakarak söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…