Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu alacağım kullandığınız bildiğiniz bir model varsa sizden bilgi almak istiyorum. Fiyat sınırı 5000-6000TL arasında, duruma göre artabilir 1000TL daha üstüne çıkabilirim. Kalite ve konfor benim icin önemli.
xDrive Fırtına profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
Eğer RGB isterseniz, exvega markasını tavsiye ederim. Koltukları masaj bile yapıyor. Daha rahat olsun isterseniz de Zio'nun ayak uzatmalı modelleri iyidir.
Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu alacağım kullandığınız bildiğiniz bir model varsa sizden bilgi almak istiyorum. Fiyat sınırı 5000-6000TL arasında, duruma göre artabilir 1000TL daha üstüne çıkabilirim. Kalite ve konfor benim icin önemli.
Her yerde xdrive görüyorum nasıldır bu marka, önereceğiniz modelleri var mıdır nelerdir acaba kullanan arkadaşlarımız var mıdır forumda memnuniyetsiz oldugunuz yönleri nedir ?
xDrive Fırtına profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
Koltuk güzelde indirim var diye almanıza gerek yok her yerde aynı fiyat insan kandırmaktan başka bir şey değil bu ürün başka bir yerde satışını bulamadım 15 liden bakarak söyledim.