SSD'yi rastgele almıştım değiştirim 5500 XT'yi de şimdilik alıp daha sonra stoklar gelince 5500XT'yi satıp istediğiniz ekran kartını almak daha mantıklı gibi geldi bana. Uğraşamam ben derseniz de kaldırın ekran kartını sonra alırsınız.
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
@Traviss Bickle'nin dediği şekilde güncelliyorsun ve siparişini verip iki gün sonra eline ulaşmasını bekliyorsun. SSD'yi çıkartıp 6000 TL'ye i5 10400F & GTX 1660 Super ikilisi ile sistemi alıyorsun. SSD'yi de eğer imkan varsa başka siteden taksitle veya peşin olarak satın alıp takıyorsun.
Çünkü bende şu 1 haftadır çok sistem aradım ve en F/P bilgisayarı GameGaraj'dan topladım. Diğer yerlerden topladığının illa ki bir yeri eksik veya kalitesiz parçası oluyor bu sisteme göre.
AMD kartlarda çok tokatlıyor ama gel gör ki arızası da bitmiyor. Ben sorunlu kart felan demiyorum ama ben olsam o kadar para verip o kartı almam. Siz alabilirsiniz. Herkes görüşünü belirtir. RTX 2060 kullanmış biri olarak lanet olsun deme noktasına gelmiştim. Bende gigabyte alıp o hataya düştüğüm için ağzım bir kere yandı fikrimi belirtmek istedim. Kolay gelsin.
Forumda az çok vakit geçiren birisi bu modelin ne olduğunu anlamıştır, bu konuda kronik sorunlu deyip geçiştirmektense SSD Plus modelinin neden alınmaması gerektiğini biraz da teknik açıdan açıklamak istiyorum. Yaşattığı sorunlara da değineceğim tabii ki bir kısımda. SanDisk'in en giriş seviye...
SSD'yi rastgele almıştım değiştirim 5500 XT'yi de şimdilik alıp daha sonra stoklar gelince 5500XT'yi satıp istediğiniz ekran kartını almak daha mantıklı gibi geldi bana. Uğraşamam ben derseniz de kaldırın ekran kartını sonra alırsınız.
Çok anlamıyorum malesef arkadaşlar bildiğim belli başlı markalar var diğer markaları hiç duymadım. Kafamda karışık kendim çalışıp para kazanıyorum ve kazıklanmakta istemiyorum