Kendim toplamayı bilmiyorum hazır sistem almak istiyorum. Biliyorum belki kendim toplasam parça parça alsam daha uyguna gelicek ama malesef öyle bi dururmum yok. O yüzden hazır sistem almak istiyorum ve en iyi f/p ürününü almak istiyorum
Aşağılayıcı tavırlarınız yine gün yüzüne çıktı galiba banlanmak yaramamış sizi bilmem ama ben 1 gün sürede çok şey öğrendim ve hatalarımı düzeltmeye çalışıyordum. Siz ise hala bana laf geçirme derdindesiniz. Burada insanlara yardım etmektense bana laf geçirerek ne elde etmeyi düşünüyorsunuz, göz ardı ettim diye duyar mı sağlayacaksınız. Bence bu tatsızlığı çıkarmaya son verebilirsiniz sayın @WaIter White Sharkoon konusunda tek yanılan ben değilim bana laf geçireceğinize öbür konulara bakabilirsiniz benim gibi bir sürü insan bundan dolayı ders alıyor ayrıca eklemiştim oraya düzeltiyorum diye
Kendim toplamayı bilmiyorum hazır sistem almak istiyorum. Biliyorum belki kendim toplasam parça parça alsam daha uyguna gelicek ama malesef öyle bi dururmum yok. O yüzden hazır sistem almak istiyorum ve en iyi F/P ürününü almak istiyorum
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
FSP Hydro K 600 Serisi 80PLUS Bronze 600W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hocam ekran kartını stoklar gelince halledersiniz toplam 3200TL falan yapıyor 2800TL arasında 1660S bulursunuz birkaç ay beklerseniz.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Ekran kartı stok sıkıntısından haberim var ama bekleyebilicek çokta vaktim yok açıkçası o yüzden biran önce ekran kartıyla beraber almam gerekiyor sanırım
Ekran kartı stok sıkıntısından haberim var ama bekleyebilicek çok da vaktim yok açıkçası. O yüzden bir an önce ekran kartıyla beraber almam gerekiyor sanırım.
Arkadaşların önerdiği Pollux 3T-10 sistem gayet fiyat performans onu özelleştirerek sipariş edebilirsiniz. Umarım bende 1 hafta sonra aynı şekilde sistemi sipariş edeceğim.