6000 TL PC Toplama

Bir de sunu sormak istiyorum yanlis bakmis olabilirim merakimdan soruyorum anakart 2666mhz yaziyor ram ise 3200 mhz ikisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim son bir sorum yanlis bakmis olabilirim merakimdan soruyorum anakart 2666mhz yaziyor ram ise 3200 mhz ikisi olur mu

Z370P D3 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global overclock yaptığında hızı artabiliyor. Sıkıntı olmaz diye biliyorum.

Z370P D3 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global overclock yaptığında hızı artabiliyor. Sıkıntı olmaz diye biliyorum.
istersen Gskill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM F4-3200C16D-16GVKB - Nanokatalog bu ram ile de değiştirebilirsin.
https://v2uploads.zopim.io/4/y/8/4y.../c452ebbf1ebc7cce3c1f1d87608d690c3b932a75.pdf
anakartın desteklediği ramlar olması gerekiyor

Merhaba karşıma çıktı da yazayım dedim.
Intel Core i5-8600K 3.60GHz LGA1151 İşlemci Fiyatı Fiyatı: 1188 TL

Son düzenleme:
Sence toplayim mi bu sistemi yoksa bekleyeyim mi cok kafama yatiyor bu sistem guzel olmus uzun zamanlardir bilgisayarim yoktu aslinda cok eski vardi yazdigin cok kafama yatti yarin siparis veresim geliyor

Sence toplayim mi bu sistemi yoksa bekleyeyim mi cok kafama yatiyor bu sistem guzel olmus uzun zamanlardir bilgisayarim yoktu aslinda cok eski vardi yazdigin cok kafama yatti yarin siparis veresim geliyor
@ecuse arkadaşın hazırladığı sistem direk olmamış. Akşam geldiğimde sizinle ilgileneceğim.
Kardeş ben uzman değilim ki intel konusunda çokta bir şeyler bildiğimi iddia etmem. Elimden geldiğince bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalıştım. Arkadaş olmamış demiş. Bir bildiği var ki direk olmamış demiş. Onun yapacağı sistemi de bekle bence. Sonuçta az paralar değil. Yanlış yönlendirme yapıp kimsenin üzülmesini istemem. Akşama yapacağını söylemiş gerçekten güzel bir sistem yapar hem senin işin görülür hem bende bir şeyler öğrenirim ^^

Böyle belirtmek zorundayım zaten. Böyle böyle öğreniyorsunuz.
Öğrenmeye açık ve bilgiye aç biri olarak, kesinlikle yanlış anlama sitem veya tepki gibi değilde hatalarımı öğrenmek adına sistemde olmayan şey nedir acaba.

İlk göze çarpan şey kasayı seçtiğiniz boyut. Mid Tower bir kasa seçmelisiniz. Yoksa anakart o kasaya sığmaz.
Mini tower ı mid tower okumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…