Nanokatalog bildiğim kadarı ile kendi garantisini veriyor. Bir arkadaşım topladığı sistem ile ilgili sıkıntı yaşadığında olması gerekenden fazla ilgilendiler. Sistemdeki parçayı tamir ettikten sonra yemek bile ısmarlamışlar restoranda ilgileri fena değil istersen canlı desteğe veya tel ile arayıp görüşebilirsin güvenmek için içine sinmezse farklı yerlerden de bakabilirsin. Ancak bir çok parçada daha ucuzu yok (özellikle ramlerde).
Sinerji zaten bilindik bir firma.
Hepsiburada, istanbulbilişim ve gittigidiyorda satıcıların yüksek puanları vardı.
Fan konusunda o siteyi bilmiyorum ancak en uygun o sitede gördüm. aynı ürün incehesapta 59 TL birim fiyatı var.
Ama yinede kendin araştır bak parayı verecek olan sensin sonuçta.
Tekrar bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim son bir sorum yanlis bakmis olabilirim merakimdan soruyorum anakart 2666mhz yaziyor ram ise 3200 mhz ikisi olur mu
Bir de sunu sormak istiyorum yanlis bakmis olabilirim merakimdan soruyorum anakart 2666mhz yaziyor ram ise 3200 mhz ikisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim son bir sorum yanlis bakmis olabilirim merakimdan soruyorum anakart 2666mhz yaziyor ram ise 3200 mhz ikisi olur mu
Bende bekle derdim aslında ama $'ın düşeceğini sanmıyorum. Uzun bir süreden beri ufak düşüşler yaşasa bile sürekli artıyor. doğal olarak da teknolojik ürünlerin TL bazında fiyatları artıyor. Yarın öbür gün bundan daha düşük olacağını veya olmayacağını kimse bilemez. Ama ciddi bir süredir sürekli artan bir fiyat furyası oldu diye düşünerek paran varsa alabilirsin diyorum. bundan yaklaşık 8 ay önce bende sistem topladım topladığım sistemi 2610 TL ye topladım şimdi aynı sistem için 3800 TL bandında olmuş. Alırken çok tereddütte kaldım ancak şimdi iyi ki almışım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not : İntel kullanmadığım için işlemcide stok soğutucu var mıdır bilmiyorum?
Sence toplayim mi bu sistemi yoksa bekleyeyim mi cok kafama yatiyor bu sistem guzel olmus uzun zamanlardir bilgisayarim yoktu aslinda cok eski vardi yazdigin cok kafama yatti yarin siparis veresim geliyor
Sence toplayim mi bu sistemi yoksa bekleyeyim mi cok kafama yatiyor bu sistem guzel olmus uzun zamanlardir bilgisayarim yoktu aslinda cok eski vardi yazdigin cok kafama yatti yarin siparis veresim geliyor
Kardeş ben uzman değilim ki intel konusunda çokta bir şeyler bildiğimi iddia etmem. Elimden geldiğince bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalıştım. Arkadaş olmamış demiş. Bir bildiği var ki direk olmamış demiş. Onun yapacağı sistemi de bekle bence. Sonuçta az paralar değil. Yanlış yönlendirme yapıp kimsenin üzülmesini istemem. Akşama yapacağını söylemiş gerçekten güzel bir sistem yapar hem senin işin görülür hem bende bir şeyler öğrenirim ^^
Öğrenmeye açık ve bilgiye aç biri olarak, kesinlikle yanlış anlama sitem veya tepki gibi değilde hatalarımı öğrenmek adına sistemde olmayan şey nedir acaba.