EX-A320M Gaming anakart.
Uzun zamandır 2.el toplu sistem bulmaya çalışıyorum şu ana kadar bulabildiğim bütçeme uygun en iyi sistem bu fakat fiyatı değer mi ondan emin değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İkinci ele mı yoksa bu sisteme mi?
Şu an beni idare edebilecek 5-6k arası bir sistem almaya çalışıyorum. Bu fiyat bandında ekran kartı veya işlemci önerebilirsen çok mutlu olurum.
İkinci ele mı yoksa bu sisteme mi?
Şu an beni idare edebilecek 5-6k arası bir sistem almaya çalışıyorum. Bu fiyat bandında ekran kartı veya işlemci önerebilirsen çok mutlu olurum.
Bu sisteme bulaşmayın. Elinizde patlar. Siz oyun oynamak için mi alıyorsunuz yoksa normal kullanım için mi? Hangi oyunları oynayacağınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bu sisteme bulaşmayın. Elinizde patlar. Siz oyun oynamak için mi alıyorsunuz yoksa normal kullanım için mi? Hangi oyunları oynayacağınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Şu an attığınız işlemci ve hdd ile o oyunlarda acı çekersiniz. SSD ye kurmayı düşünmeyin çünkü alan yetmeyecek. HDD'den çalıştırmak zorundasınız ve işlemci cs2 ye göre kötü bence Çok fazla takılma yaşarsınız. 500 gb SSD ve rx580 gibi sistemlere bakmanızı öneririm.
Şu an attığınız işlemci ve HDD ile o oyunlarda acı çekersiniz. SSD'ye kurmayı düşünmeyin çünkü alan yetmeyecek. HDD'den çalıştırmak zorundasınız ve işlemci CS2'ye göre çok kötü. Çok fazla takılma yaşarsınız. 500 GB SSD ve RX580 gibi sistemlere bakmanızı öneririm.