6000 TL RTX 2080 Super ekran kartı alınır mı?

Alınmaz demişsin, sen bulamazsın ama ben bulabilirim demişsin. Eğer arkadaş bulamıcak ise yanlış yönlendirmeye gerek yok.

Furmark testi yapın, konu açıp testi paylaşın.
Öyle bir şey demedim kendime bulabilirim manasında söyledim neyse ister alır ister almaz 2080 güzel kart alırsa hayırlı olsun.

Sıkıntısı falan olmadığı sürece direk alınır. Ama iyi kontrol etmek lazım. 3060 fiyatlarına bakınca baya iyi duruyor, 3060’dan bile güçlü sanırım 2080. Baya da götürür.

Tamamda hocam ben onu kendim için dedim işte bulurum diye bulucam diye bir şey yok.
Arkadaş diyor ki, 2080 alacağım 6000’e iyi midir? Siz de diyorsunuz ki alınmaz, çünkü ben o fiyata ben 3060 alırım. Eğer siz bu arkadaşa bulmayacaksanız, bulacağınız ekran kartı sadece sizin içinse bu arkadaşın 3060 ile 2080 arasında yapacağı kart seçimini neden etkiliyor sizin bulacağınız “6000 liralık 3060”?

Buldum hocam kaç kere daha söyleyeyim sana bulacağım diye bulmak zorunda değilim.

Tamamda hocam ben onu kendim için dedim işte bulurum diye bulucam diye bir şey yok.

@theumtkyd bence gülmeden önce birdaha düşün hadi canım.
Ben bulamayacağın için gülmedim. Bunun yerine 3060 al demene güldüm. Ve belki o bulduğun kartta aylarca mining yapıldı nereden biliyorsun? Bulunmaz demiyorum bak.

Zaten evinden gidip alacağım kendisi şuan 3090 kullanıyor o sırada bütün testlereni yapıp atarım konu olarak. Asus rog strix 2080 super alacağım arkadaş bana çanakkaledeki ekran kartını atıyor anlamadım sadece bir soru sormuştum.

Ben bulamayacağın için gülmedim. Bunun yerine 3060 al demene güldüm. Ve belki o bulduğun kartta aylarca mining yapıldı nereden biliyorsun? Bulunmaz demiyorum bak.
Hocam belkide o karttada mining yapıldı söylemiyor mining olsa ne olacak ben öyle tanımadığım yerlerden alışveriş yapmam bu baktığım yerler hep güvenilir dürüst insanlar.

Ya dostum tamam ne yapıyorsan yap hem soru soruyorsun ya neyse tamam işine gelirse alırsın kusura bakmada senin kullanacağın kartıda ben alacak değilim ya sen alacaksın kart buluyoruz neyse işine gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…