Mustafa Karakoç
Hectopat
6000 TL bütçem var Mart'a doğru bir sistem almayı düşünüyorum önerileriniz neler? Monitörsüz olacak ben ayrı alacağım.
6000 TL bütçem var Mart'a doğru bir sistem almayı düşünüyorum önerileriniz neler? Monitörsüz olacak ben ayrı alacağım.
Hocam o zaman konu açın. Ekran kartları stoklara gelirse i3 10100F+ GTX 1660 Super 5600-700TL'ye falan toplanılabilir. 2.el RTX 2060 görmüştüm sahibinden de 2500TL. 2.el ekran kartı alır mısınız yoksa illaki sıfır mı?
Hocam ekran kartı bulmak artık imkansız gibi bir şey bu zamanda biraz bekleyin stoklar yenilenince 10400F bir de 1650S alırsınız.
Yani sıfır almayı düşünüyorum ilk defa bir sistem alacağım da İtopya gibi sitelerde hazır kasalar falan var onlara bakıyorum bu arada.
Hocam alırken mutlaka konu açın. İtopya'nın ve inceheaap gibi sitelerin çoğunda kalitesiz PSU kronik sorunlu SSD kullanılıyor.
Yani şöyle düşündüm İtopya'dan sistemin parçalarına bakıp burada birkaç toplayan yerler var oradan parçaları söyleyip toplayıp almak. İtopya'dan sipariş vermeyi düşünmüyorum büyük ihtimalle.
Hocam 2-5 ay bekleyebilirseniz bekleyin. Miningciler ve stok sıkıntısı yüzünden bir sürü ekran kartı 2 katı fiyatına çıktı.
Evet miningciler salmadılar ekran kartı piyasasınıyukarıda berdan arkadaşa sorduğum soruyu size de sormak istiyorum miningciler bu süreçten çekildikleri zaman söylediğim sistem mantıklı mıdır yoksa yine 1650S mi almalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.