6000 TL sistem önerisi

Bütçe
6000
Hocam o zaman konu açın. Ekran kartları stoklara gelirse i3 10100F+ GTX 1660 Super 5600-700TL'ye falan toplanılabilir. 2.el RTX 2060 görmüştüm sahibinden de 2500TL. 2.el ekran kartı alır mısınız yoksa illaki sıfır mı?

Yani sıfır almayı düşünüyorum ilk defa bir sistem alacağım da İtopya gibi sitelerde hazır kasalar falan var onlara bakıyorum bu arada.
Hocam ekran kartı bulmak artık imkansız gibi bir şey bu zamanda biraz bekleyin stoklar yenilenince 10400F bir de 1650S alırsınız.

Zamanında bir arkadaşım RX 580 Ryzen 3 3100'lü bir sistem toplamıştı 4000TL'ye şu an o sistem ne kadar mantıklı?

Yani sıfır almayı düşünüyorum ilk defa bir sistem alacağım da İtopya gibi sitelerde hazır kasalar falan var onlara bakıyorum bu arada.

Hocam alırken mutlaka konu açın. İtopya'nın ve inceheaap gibi sitelerin çoğunda kalitesiz PSU kronik sorunlu SSD kullanılıyor.

Hocam alırken mutlaka konu açın. İtopya'nın ve inceheaap gibi sitelerin çoğunda kalitesiz PSU kronik sorunlu SSD kullanılıyor.

Yani şöyle düşündüm İtopya'dan sistemin parçalarına bakıp burada birkaç toplayan yerler var oradan parçaları söyleyip toplayıp almak. İtopya'dan sipariş vermeyi düşünmüyorum büyük ihtimalle.

Yani şöyle düşündüm İtopya'dan sistemin parçalarına bakıp burada birkaç toplayan yerler var oradan parçaları söyleyip toplayıp almak. İtopya'dan sipariş vermeyi düşünmüyorum büyük ihtimalle.

Hocam 2-5 ay bekleyebilirseniz bekleyin. Miningciler ve stok sıkıntısı yüzünden bir sürü ekran kartı 2 katı fiyatına çıktı.

Hocam 2-5 ay bekleyebilirseniz bekleyin. Miningciler ve stok sıkıntısı yüzünden bir sürü ekran kartı 2 katı fiyatına çıktı.

Evet miningciler salmadılar ekran kartı piyasasını :( yukarıda berdan arkadaşa sorduğum soruyu size de sormak istiyorum miningciler bu süreçten çekildikleri zaman söylediğim sistem mantıklı mıdır yoksa yine 1650S mi almalıyım.

Evet miningciler salmadılar ekran kartı piyasasını :( yukarıda berdan arkadaşa sorduğum soruyu size de sormak istiyorum miningciler bu süreçten çekildikleri zaman söylediğim sistem mantıklı mıdır yoksa yine 1650S mi almalıyım.

Hocam RX 580'li sistem almanızı tavsiye etmem. i5 10400F+gtx 1660 Super daha mantıklı bir seçim olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı