6000 TL sistem önerisi

Bütçe
6000

sonerveldet

Centipat
Uzun yıllar sonra zor şartlar altında hayalini kurduğum sistem için paramı ayarladım. Tabii yaş 26 oldu o zamana kadar. O yüzden eksik veya yanlış bilgimle paramı çarçur etmek istemiyorum. Bütçe maksimum 6000 TL tabii 5500 civarı olursa çok daha iyi olur benim için. Ryzen 5 3600 ve RTX 2060'lı bir sistem düşünüyorum ama önerilerinize göre de değiştirebilirim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim lütfen? Unutmadan altta linkini attığım sistemi de yorumlar mısınız? 1 TB harddisk ekleyip onu da alabilirim.

Ekran kartını 2060 yapabilirseniz tadından yenmeyecek bir sisteme sahip olursunuz. Hatta biraz daha zorlayıp 2060 Super yapabilirseniz daha uzun ömürlü bir sistem olacaktır. Ben olsam 1 ay daha dayanıp para biriktirir tercihimi 2060 Super den yana yapardım.

Bunu buraya bırakıyorum.
Attığınız ürünün PSU ve GPU su ben kalitesizim diye çığlık atıyor. Ayrıca o siteden alışveriş yapmayı önermiyorum.

Attığınız ürünün PSU ve GPU su ben kalitesizim diye çığlık atıyor. Ayrıca o siteden alışveriş yapmayı önermiyorum.
Evet benim de dikkatimi çekti dediğiniz. 2060 ve r5 3600 yazıp geriye kalan parçaları saçma sapan seçerek F/P sistem yaptık diye kandırıyorlar milleti genelde. Bu tuzağa düşmemek için önerilerinize ihtiyacım var.
Ekran kartını 2060 yapabilirseniz tadından yenmeyecek bir sisteme sahip olursunuz. Hatta biraz daha zorlayıp 2060 Super yapabilirseniz daha uzun ömürlü bir sistem olacaktır. Ben olsam 1 ay daha dayanıp para biriktirir tercihimi 2060 Super den yana yapardım.
Malesef son bütçem bu. 5500 ideal olur, zorlarsamda 6000 son benim için

Uzun yıllar sonra zor şartlar altında hayalini kurduğum sistem için paramı ayarladım. Tabii yaş 26 oldu o zamana kadar. O yüzden eksik veya yanlış bilgimle paramı çarçur etmek istemiyorum. Bütçe maksimum 6000 TL tabii 5500 civarı olursa çok daha iyi olur benim için. Ryzen 5 3600 ve RTX 2060'lı bir sistem düşünüyorum ama önerilerinize göre de değiştirebilirim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim lütfen? Unutmadan altta linkini attığım sistemi de yorumlar mısınız? 1 TB harddisk ekleyip onu da alabilirim.
Sistemi inceledim ram ve anakart biraz gösterişsiz ve giriş seviyesi seçilmiş 220 TL ile isterseniz 1tb HDD yada 500gb bir nvme disk öneririm ,kalan 300tl ile ram 16gb yapılabilir yada 3200 veya 3600mhz tek modül ram alınabilir ayrıca anakartıda orta seviyeye çekebilirsiniz .
Not; custom seçeneklerde orta seviye anakart çok yok üst seviye koymuşlar o yüzden ram ve SSD ye yönelebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı