6000 TL Sistem Toplama Tavsiyesi

kateujanod

Decapat
İyi günler, 2019 yazı sonunda aşağıdaki bileşenleri satın almayı düşünüyorum. Sistem için PSU yeterli olur mu? Ayrıca toplamda 6000 TL'yi geçmemesi koşuluyla önerilerinize açığım.

1.jpg

2.jpg

İyi günler, 2019 yazı sonunda aşağıdaki bileşenleri satın almayı düşünüyorum. Sistem için PSU yeterli olur mu? Ayrıca toplamda 6000 TL'yi geçmemesi koşuluyla önerilerinize açığım.

Eki Görüntüle 398295
Eki Görüntüle 398296
Dostum RAMleri 16 yapmanı tavsiye ederim bu sisteme 8 çok iyi olmaz. Birde zannedersem oyun için alıyorsun. PUBG gibi yeni nesi oyunlar artık 8GB RAMden daha fazla bellek gerektiriyor. Tabi oynarsın ama 16 yapman daha yararına olur.

Dostum RAMleri 16 yapmanı tavsiye ederim bu sisteme 8 çok iyi olmaz. Birde zannedersem oyun için alıyorsun. PUBG gibi yeni nesi oyunlar artık 8GB RAMden daha fazla bellek gerektiriyor. Tabi oynarsın ama 16 yapman daha yararına olur.

Evet, oyun için sistem toplayacağım.4-5 ay içinde bir RAM Slotunu daha 8 GB ile doldurmayı düşünüyorum.O zamana kadar Dark Souls 3, Sekiro, Dishonored 2 gibi oyunlarda sıkıntı yaşamam herhalde

Evet, oyun için sistem toplayacağım.4-5 ay içinde bir RAM Slotunu daha 8 GB ile doldurmayı düşünüyorum.O zamana kadar Dark Souls 3, Sekiro, Dishonored 2 gibi oyunlarda sıkıntı yaşamam herhalde
Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamassin sadece biraz daha düşük bir performans alırsın 16 GB ram olması sistemin diğer parçalarına uyumlu ve dengeli olması için daha iyi olur

Son olarak bütçeyi zorlayıp RTX 2060 almalı mıyım? Performans olarak çok etki eder mi? Bottleneck durumuna baktığımda; Ryzen 2600x, 1660 TI ile %1 zorlanırken 2060 ile %3 civarı darboğaz oluşuyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı