Dolar eskisi gibi bari 3TL olsa çok güzel sistem toplanır. Hatırlıyorum yaklaşık 3 yada 4 sene önce dolar 5TL diye çok konuşuyorduk. Şuan ki duruma bak.
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.
www.itopya.com
SSD'yi değiştirebilirseniz bunu alın derim, SSD dışında çok iyi sistem.
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Dolar eskisi gibi bari 3TL olsa çok güzel sistem toplanır. Hatırlıyorum yaklaşık 3 yada 4 sene önce dolar 5TL diye çok konuşuyorduk. Şuan ki duruma bak.
Kendiniz söylüyorsunuz daha kötü diye, ayrıca aynı çipsetli VRM yapısı daha iyi olan B450M S2H daha ucuz. Hangisi daha mantıklı size kalmış.
DA-Sistem 3 ile kasa farkı da çok yok ayrıca. DA-Sistem'deki ekran kartının da Parva'da bulunan TUF serisindeki gibi ısınma sorunu yok
EVO modelleri yeni olduğu anlamına geliyor. Resimden anlaşılmayabilir.
Edit: Niye güldünüz? Tamam Super serileri yenilendi ve açık bir şekilde görünüyor ancak benim dediğim eğer internetten ekran kartı alacaksan ve yanlış resmi gösterirlerse diye dedim o cümleyi.