fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 9 Kasım 2020 #11 246941 dedi: Hayır bilmiyor demek ki 6000 TL'ye orta ayarlarda 45-60 FPS oynar diyor. En yüksek ayarlarda 100 FPS civarı alır benim sistemle. Bir de sistem gereksinimlerine göre falan bilgisayar topla diyor yani. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar toplamayı bilmeyenler, önerme yapmazsa seviniriz zaten.
246941 dedi: Hayır bilmiyor demek ki 6000 TL'ye orta ayarlarda 45-60 FPS oynar diyor. En yüksek ayarlarda 100 FPS civarı alır benim sistemle. Bir de sistem gereksinimlerine göre falan bilgisayar topla diyor yani. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar toplamayı bilmeyenler, önerme yapmazsa seviniriz zaten.
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #12 Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 9 Kasım 2020 #13 Leuwenhook dedi: Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, Technopat izle doğrusunu öğrenirsin zamanla.
Leuwenhook dedi: Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, Technopat izle doğrusunu öğrenirsin zamanla.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 9 Kasım 2020 #14 Leuwenhook dedi: Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 65.000 TL nasıl toplanır onun da videosu var mı? (!)
Leuwenhook dedi: Ben çok da güçlü bir PC'ye sahip değilim. Webtekno'nun bu videosundan yararlandım. Hatam olabilir. Kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 65.000 TL nasıl toplanır onun da videosu var mı? (!)
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #15 . fatihylmzz dedi: 65.000 TL nasıl toplanır onun da videosu var mı? (!) Genişletmek için tıkla... Yok Geforce Garage ekibi toplamış pc yi 10.000 TL ye de aynı fps verir aslında ama
. fatihylmzz dedi: 65.000 TL nasıl toplanır onun da videosu var mı? (!) Genişletmek için tıkla... Yok Geforce Garage ekibi toplamış pc yi 10.000 TL ye de aynı fps verir aslında ama
Y Yasin Birgin Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #16 Saltopat dedi: Monitör, klavye, mouse dahil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır