D DTH note Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben iyi bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bütçe en fazla 6000 TL olsun. Sizden önerilerini bekliyorum tercih ettiğiniz sistemdeki parçaları ve nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben iyi bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bütçe en fazla 6000 TL olsun. Sizden önerilerini bekliyorum tercih ettiğiniz sistemdeki parçaları ve nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
D DTH note Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #3 Banbanban dedi: Eki Görüntüle 120256 Genişletmek için tıkla... Saol kardesim bloğu kullanmayı fazla bilmediğim için daha kesfediyordum şimdi farkettim saolasin
Banbanban dedi: Eki Görüntüle 120256 Genişletmek için tıkla... Saol kardesim bloğu kullanmayı fazla bilmediğim için daha kesfediyordum şimdi farkettim saolasin
T TechnoDİNÇ Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #4 Bunu düşünebilirsin. Gerçi @Banbanban nin sistemine biraz benzemiş ama olsun.
D DTH note Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #5 TechnoDİNÇ dedi: Bunu düşünebilirsin. Gerçi @Banbanban nin sistemine biraz benzemiş ama olsun. Eki Görüntüle 125134 Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim sağ olasin
TechnoDİNÇ dedi: Bunu düşünebilirsin. Gerçi @Banbanban nin sistemine biraz benzemiş ama olsun. Eki Görüntüle 125134 Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim sağ olasin