6000 TL Sistem Toplama

Anladım. Ben bu tavsiyelere yakın bir sistem topladım sizce nasıl olmuş, bu sisteme nasıl bir monitör almalıyım ? Sponsorum yok kendi paramla alacağım, bütçe 6000 TL civarı işte ama biraz da olsa aşıyor, yapacak bir şey yok. Monitör işi çok sıkıntı. Neyse sistemi atayım.

Sistemde herhangi bir eksiklik göremedim. Gayet güzel olmuş. Hayırlı olsun şimdiden...

Sistemde herhangi bir eksiklik göremedim. Gayet güzel olmuş. Hayırlı olsun şimdiden...

Eyvallah, saolasın. Bu sisteme 144 hz monitör yakışacağından ötürü sizce 1000-1500 TL arası bütçeyle nasıl bir monitör alabilirim, tavsiyeniz var mı ? Kaliteli bir oyun deneyimi istiyorum.

Tavsiyelerinizi beğendim, Nvidia uyumlu derken g-sync falan yok değil mi, sadece daha uyumlu çalışıyor manasında. Ama 390x' te de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Çok sağlam bir kart çünkü.

Eyvallah, saolasın. Bu sisteme 144 hz monitör yakışacağından ötürü sizce 1000-1500 TL arası bütçeyle nasıl bir monitör alabilirim, tavsiyeniz var mı ? Kaliteli bir oyun deneyimi istiyorum.
Ben şahsen bu monitörü tercih ederdim: Asus VG248QE DP 24 1ms Hdmi 1920x1080 Şu an link atamıyorum kusura bakmayın.

Ben şahsen bu monitörü tercih ederdim: Asus VG248QE DP 24 1ms Hdmi 1920x1080 Sinerjiden aynı ürün Vatanda da var. Şu an link atamıyorum kusura bakmayın.

Bu da iyiymiş ama marka meselesi sonuçta. Bu bütçede aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum, hangisi stoktaysa ve hesaplıysa onu almayı planlıyorum.

Evet aralarında fazla fark yok zaten. Onun için sizin seçiminize bağlı...

Evet aralarında fazla fark yok zaten. Onun için sizin seçiminize bağlı...
Şeyi düşünüyorum bir de, şimdi ben aldıktan 1 2 ay sonra 490x gibi yeni kartlar çıkarsa ve aralarında bayağı bir performans farkı olursa bu ekran kartını aldığım için pişman olmalı mıyım sizce ? Ama teknoloji beklemek de büyük sabır meselesi, o sabır da bende yok, fazla beklemeden yeni bir pc alıp keyfini sürmek istiyorum ve ekran kartı açısından da uzun ömürlü olmasını istiyorum.

Bence bayağı bir FPS farkı olmaz. 290X ile 390X arasında 10 FPS filan vardı. Yine öyle olur tahminimce. Yani pişman olmazsınız kesinlikle şuan topladığınız sistem işlemci olsun ekran kartı olsun uzun ömürlüdür... Hiçbir zaman sizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…