6000 TL sistem toplama

Daha fazla  
Konu başlığında belirttiğim gibi yeni bi sistem toplamaya karar verdim. 2017 temmuz ayına kadar bütün parçaları toplayacam her ay bir parça almayı planlıyorum. Kendimi böyle avutuyorum açıkçası neyse ben size listemi bi atiyim. Sizde bana biraz tavsiye verirseniz sevinirim. Biraz şekil olsun istiyorum. Bütün parçaları beyaz odaklı seçtim. RAM'inden ekran kartı anakartına kasasına kadar bi göz atarsanız sevinirim. Ekleyeceğiniz şeyler olursa da duymak isterim.
Kasamızdan başlayalım:

Ekran kartı ve anakartımız :

İşlemci:

RAM'ler:

HDD 1TB artı. 250 GB SSD olacak. Marka olarak Bracuda ve Samsung seçtim.

PSU

Kafamda bu sistem var arkadaşlar. Sizlerden öneriler bekliyorum. Masa önerisine kadar her önerinize açığım. Hem estetik olarak ekleyebileceğimiz parçalar varsa onları da bekliyorum.

Beyaz oyuncu monitörü de istiyorum.

Boşu boşuna o kasaya Para vermeyin. Dark N10 Veya Corsair Spec-Alpha işinizi görecektir. Estetik olarak Asus GTX 1060 Alabilirsiniz ( Üzreinde Leopar Resmi Olan). Estetik istiyorsunuz ancak Anakartınız Z170 Chipsetine sahip ve K serisi bir işlemci kullanıyorsunuz. Ramlerin led olması ne özellik katacak anlamıyorum bu bütçe ile GTX 1070 Bir sistem toplanabilir.

İşlemci anakart ve ekran kartını en son alın. O dönemlerde yeni işlemciler, anakartlar ve en önemlisi yeni ekran kartları çıkış yapacak.

Kasa ana kart güç kaynağı abartılmış. Beyaz seçmek için MSI düşük model soğutma tasarımını seçmişsiniz. Beyaz odaklı isteyip kendini kısıtlama. Beyaz mı istiyorsun, sprey al bir tane. Bellek soğutma bloklarını çıkar beyaza boya ondan sonra ana kart yonga üzerindeki soğutma bloğu çıkar beyaza boya. Desen istiyorsan bant yardımıyla bunu yapabilirsin. Ki bilgisayarı şekil için almayın lütfen. Performansına bakın. Bu bilgisayarı alıp lansmanda yer almayacak.
500 liraya Corsair 400Q veya C kasaları var. Hatta 200-250 liraya Zalman R1 var baya kullanışlı bir kasadır ses izolasyonu da var.
Ara Toplam5.092,61 TL
Toplam KDV916,67 TL
Sepet Toplam Fiyatı6.009,28 TL
[TBODY] [/TBODY]
Önerilen güç kaynağının (470W) istenilen amper çıkışı.
+3.3V+5V+12V
10.0 A8.8 A32.9 A
[TBODY] [/TBODY]
Olası O.C için 6700K 1.4 voltajda 4.4 Ghz ile GTX 1070 fabrika çıkışı O.C modundaki frekansları ile hesaplandı.
OuterVision Power Supply Calculator

Aerocool KCAS 600W amper çıkışı;

Dolar 3 iken 1080 toplanırdı, ne günlerdi be.

Her ay bir parça toplamak, evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi bir olay. Sen belki bu parçaları istersin, ancak 2017 Temmuz'una kadar daha birçok yeni parça çıkar. Sana tavsiyem, alacaksan tek seferde al. Ayrıca dediğim gibi, 2017 Temmuz'unda alınacak bir sistem için şimdiden öneri yapılmaz.

Corsair CX750M kesinlikle önermiyorum 2 defa değişim yaptırdım cızırtı sorunundan dolayı değiştirmenizi öneriyorum.

Daha az fiyata daha iyi bir sistem topladım sana. Bu arada o her ay parça toplama fikri kesinlikle yanlış. Senin ekran kartını bu ekran kartıyla değiştirdim çünkü artık oyunlarda Vulkan desteği daha çok önem kazanacak. RX 480'de Vulkan desteği mevcuttur

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    30,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…