6000 TL Sistem Toplama

Nina

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem en fazla 6300 TL.
Monitör ve ekipmanlar dahil değildir. Sistem oyun üzerine kurulacaktır. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör için daha önce çıkardığım bir bütçe vardı. Bende öneriler üzerine ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD aldım.

Marka takıntım olduğunu tespit etmeniz, karakter tahlilini iyi yaptığınızı gösteriyor. Evet, bir vakit AMD sistem kullandım ama cefasını çektim de denilebilir. Bu arada hepsi bir kenara, sistem gayet güzel görünüyor ama bir yanımızda 1080 tarafından çekilmiyor değil doğrusu.

Son düzenleme:
1080 ile toplamayı düşündüm ancak 6500-6600 civarlarına kadar çıktı, o yüzden RX580 ama merak etme üzmez seni.

1080 ile toplamayı düşündüm ancak 6500-6600 civarlarına kadar çıktı, o yüzden RX580 ama merak etme üzmez seni.

Bir köşeye yazdım, ön kullanım ve inceleme için vaktim olacaktır. Teşekkürler, bu nazik davranışınız için.

Şöyle bir sistem öneririm.

350-400 TL fark ile ekran kartını MSI GTX 1080 Gaming X ile değiştirebilirsin fakat monitörün için bu sistem ideal. Paran cebinde kalsın.

Sistemde RAM'i 8 GB'a düşürmek hiç içimden gelmedi. Ancak bu şekilde bütçene uyuyor ama ben diğerini tavsiye ederim. Buyurun GTX 1080:

Dosya Ekleri

• ancak bu.JPG
    99,5 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…