6000 TL Sistem Toplama

Daha fazla  
Öncelikle ben bilgisayar almak istiyorum. Şu an elimde 4 bin var. 3-3 taksitle almayı düşünüyorum. Hiç belli olmaz belki daha fazla da çıkabilir ama şu anlık maksimum 6 bin diyelim.
Bir bilgisayar almak istiyorum. Ryzen 5 olabilir i5 i7 olabilir ekran kartı olarak GTX olabilir veya rRX olabilir. 6 Bin TL'ye alabileceğim en iyi PC'yi almak istiyorum. (Ekran dahil 500 TL'lik ekran da olur 1080p olması yeterli benim için.) Vatan Bilgisayar güvenilir ama pahalı, Itopya ve Sinerji hakkında çağrı merkezleri telefonları açmıyor gibi çağrışımlar alıyorum. Sitelerden baktığımda hepsiburada hakkında çok güvenilir diyorlar ama o Vatan'dan daha pahalı. Ne yapacağımı bilemiyorum dostlar bildiğin param var harcayamıyorum. Nevşehir'de yaşıyorum. Bizim burada Vatan yok. Itopya yok hiçbiri yok bir Teknosa var o da 3 kuruşluk malını 8 bin liraya satıyor. Bana güvenilir bir yerden PC toplamama yardım edebilir misiniz lütfen? (Bir kusurum olduysa affola.)
Parça parça alıp ben de toplayabilirim bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Ege Bey. Önerdiğiniz kasayı çok beğendim. Acaba itopya yı önerir misiniz ? kargo ile alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Bu sistemi alıp

Bu ekran kartını alırsan 5209 tl olur kalan 800 ede monitör alırsın. Bu sistemi alırsan oyunlarda rtx 2060 sayesinde çok güzel performans verir. Fakat ekran kartı ve işlemciye çok para verildiği için diğer parçalardan bir hayli kısılmış sistem olur o zamanda yukarıda arkadaşın attığı sistemi alırsın.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İyice kafam karıştı hangisini alacağımı bilemedim. İkisi de güzel bir sistem. Ben yayıncı olmak istiyorum bu arada hangisi daha uygundur ?

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Ege Bey. Önerdiğiniz kasayı çok beğendim. Acaba itopya yı önerir misiniz ? kargo ile alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Arkadaşın önerdiği sistem ile 1660 Ti Inno3D satın alıp attığım monitörü alabilirsiniz.

Hocam öncelikli önerim ekran kartını ikinci el almanız. 1400-1500 TL'ye GTX 1070, 1800-2000 TL'ye GTX 1080 bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…