6000 TL Sistem Toplama

Hocam öncelikli önerim ekran kartını ikinci el almanız. 1400-1500 TL'ye GTX 1070, 1800-2000 TL'ye GTX 1080 bulunabiliyor.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ancak ben bu ikinci el pc işine pek fazla güvenmiyorum. Başlarda güzel performans verip 1-2 hafta sonra kırılan bozulan bir sürü ekran kartı olabilir. Üstelik herhangi bir garanti olanağı da sağlamıyorlar.
Bu yükseltmeler ile alabilirsiniz.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu sistemde çok güzel sistemden daha çok ekran öneriniz çok dikkatimi çekti ekranı almayı düşünüyorum galiba.
Arkadaşlar eğer sizde uygun görürseniz. INNO3D GeForce GTX 1660 Twin X2 GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 192Bit - incehesap.com bu ekran kartı ile 23.6 Acer Ed242qrabidpx Fhd Amd Led 4ms 144hz Hdmı Dvı Dp Curve - n11.com bu ekranı almayı düşünüyorum. Şimdi tek sorunumuz bu ekran kartına uyacak bir sistem tasarlamak (Bu arada ekran kartından daha iyisi var ise önerilerinize her zaman açığım)

Son düzenleme:
Ekran kartını değiştirin gtx 1660 ti almanız daha iyi olur.

Arkadaşlar önerileriniz ve tartışmalarınız birde arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tecrübe edindim ki : MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6GB 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı | ITOPYA Bu ekran kartına AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC bu sistem ve VIEWSONIC 24"VX2458-C-MHD 1MS 144HZ FreeSync/GSync Full HD Curved Gaming Monitor - Vatan Bilgisayar bu monitör daha sağlıklı gibime geldi. Var mıdır bir öneriniz şöyle yapsan daha iyi olur diye söyleyecekleriniz. Hepinize teker teker teşekkür ederim bana yardımcı oldunuz gözümü açtınız çok sağolun.

Ekran kartı olarak bunu alınız ventus modeline 2800 tl biraz fazla gibime geldi.https://www.nanokatalog.com/urun/msi-geforce-rtx-2060-ventus-oc-6gb-gddr6-3xdp-hdmi-v375-017r-ekran-karti?gclid=Cj0KCQjw_r3nBRDxARIsAJljleFRwCukJTRh-CLq4awVViHcZFn0rZEjRr2JOuUcGX0rp-E_paWIbpcaAiz1EALw_wcB

Çok teşekkür ederim. Site hakkında görüşleriniz nasıldır güvenilir midir ? Toplam 6500 tl tutuyor tam bütçeme uygun bir fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…