qbK Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #31 @DraugRZ Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
crosmeny Decapat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 352 Çözümler 1 30 Mayıs 2019 #32 DraugRZ dedi: kasayı sipariş ettim. Ekran kartını da sipariş edeceğim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun gelince buraya sağlam olup olmadığını yazarsanız memnun olurum. Bende ilerine teknobiyotikden alışveriş yapmayı düşünüyorum
DraugRZ dedi: kasayı sipariş ettim. Ekran kartını da sipariş edeceğim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun gelince buraya sağlam olup olmadığını yazarsanız memnun olurum. Bende ilerine teknobiyotikden alışveriş yapmayı düşünüyorum
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 2 30 Mayıs 2019 #33 crosmeny dedi: Hayırlı olsun gelince buraya sağlam olup olmadığını yazarsanız memnun olurum. Bende ilerine teknobiyotikden alışveriş yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Buraya bağlı kalmanıza gerek yok. Teknobiyotik kendini kanıtlamış bir firma. Zamanında en uygun GTX 1050 TI sistemi satıyordu kendileri.
crosmeny dedi: Hayırlı olsun gelince buraya sağlam olup olmadığını yazarsanız memnun olurum. Bende ilerine teknobiyotikden alışveriş yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Buraya bağlı kalmanıza gerek yok. Teknobiyotik kendini kanıtlamış bir firma. Zamanında en uygun GTX 1050 TI sistemi satıyordu kendileri.
edige Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 194 31 Mayıs 2019 #34 İTOPYA çağrı merkezini güncellemiş 6 yı tuşlayarak bağlanabilirsiniz.