Başlıkta belirttiğim gibi bu bütçeyi kesinlikle aşmayacak şekilde bir sistem arıyorum. Bugün Vatan Bilgisayar'da bana verilen tavsiye sistem de: i5 - 9400F / b365m/k / 1660S sisteme 6700 TL fiyat çıkardılar çok sinirlendim.
Burada parça tavsiyesi istiyorum. Bileşenleri tek tek almak daha mantıklı gibi görünüyor. En geç 15-20 gün içinde toplanacak bir sistem. Bugün-yarın parçaları tam olarak belirlemek istediğim için sizlerden yardım istiyorum.
İşlemci 3600 ve ayrı bir kule tipi soğutma düşünüyorum / 16 GB RAM olmalı kesinlikle. Ekran kartı olarak bana stabil sıcaklıkta çalışan bir model olsun yeter. Isınma ile ilgili ve marka ile sorun yaşamak istemiyorum. AMD ya da NVIDIA fark etmez stabil olsun yeter. Anlayanlar anladı beni .
Evet daha önceki konuda 3000 TL civarı bütçe için APU sistem toplamıştım. Şimdi ise 6500 TL bütçe ile sistem toplayacağım. İsteyen Gaming gecesinden birkaç parçayı daha ucuza alabilir veya ekran kartını NVIDIA seçebilir. İsteyen maliyeti kısmak için soğutucuyu almayabilir ama almasını şiddetle...
www.technopat.net
Bu konuya bir göz atın.
Kesinlikle aşmamasını istiyorsanız birkaç parçayı değiştirirsiniz sıkıntı olmaz.
Evet daha önceki konuda 3000 TL civarı bütçe için APU sistem toplamıştım. Şimdi ise 6500 TL bütçe ile sistem toplayacağım. İsteyen Gaming gecesinden birkaç parçayı daha ucuza alabilir veya ekran kartını NVIDIA seçebilir. İsteyen maliyeti kısmak için soğutucuyu almayabilir ama almasını şiddetle...
www.technopat.net
Bu konuya bir göz atın.
Kesinlikle aşmamasını istiyorsanız birkaç parçayı değiştirirsiniz sıkıntı olmaz.
MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Western Digital Blue 250 GB WDS250G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue 250 GB WDS250G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 388,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Güzel rehber, tek ekleyeceğim bu anakart ile SSD. Gigabyte S2H çok kaliteli değil, WD Green'in de DRAM'i yok.
5600XT veya 1660S tercih edilir bu bütçeye 2060 için yetersiz. 1660S'in 5600XT'den daha stabil bir kart olduğu ortada fakat 5600XT'deki hatalar da büyük ölçüde giderildi sağlam bir 5600XT modeli alırsanız sorun çıkmaz.
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Tek tek uğraşmana gerek yok. Bu gayet iyi sistem RTX 2060 daha stabildir sorunsuz.
Herkese teşekkür ederim bir şeyi eklemeyi unutmuşum herkesten özür dilerim.
Monitör dahil olmalı bu sisteme ve 500 lira değil de 100-200 artabilir fiyat.
5000TL laptoplardan çıktım 6000TL masaüstü sisteme. Daha verimli olacağı kanaatine vardık ailem ile.
Bu sisteme bir Dark Cylon kule tipi soğutma ekleyerek almayı düşünebiliriz. Tam bizim bütçemize uygun bir sistem gibi duruyor. Eğer bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir sistem varsa bekliyorum. Ya da bu attığım linkteki sistemde gözden kaçırdığım bir eksi yön var mı?