6000 TL ile monitör vs. olmadan kasa toplamak istiyorum. Ayrı ayrı sitelere bakıyorum bazı parçalar için bazıları anakartla falan uyumlu olsun diyor hiçbir şey anlamıyorum.
Parçaları alsam bile montaj yapmayı bilmediğim için tek bir siteden toplayıp montajlı şekilde almayı düşünüyorum. Kesin olmasını istediğim şeyler 16 GB RAM ve hard disk almayıp 480GB SSD düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı 2.048,29 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Palit Ekran Kartı fiyatı Bilgisayar kategorisinde.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Merhaba hemen mağazada montaj yaptırıp getirebilirsiniz.