Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 6.000 TL bütçem var, oyun için sistem toplamak istiyorum (monitör ve ekipman dahil değil) ama donanım bilgim çok az, darboğaz yapmayan bir sistem istiyorum. Önerileriniz doğrultusunda liste hazırlayıp Vatan Bilgisayar'da toplayıp montajlı şekilde alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Baktım hazır sistemlere, en mantıklısı bu.
Eğer Vatan zorunlu değilse, toplarım dersen parça parça internetten önerelim.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 6.000 TL bütçem var, oyun için sistem toplamak istiyorum (monitör ve ekipman dahil değil) ama donanım bilgim çok az, darboğaz yapmayan bir sistem istiyorum. Önerileriniz doğrultusunda liste hazırlayıp Vatan Bilgisayar'da toplayıp montajlı şekilde alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
@Adem Yıldız_ Windforce pek iyi bir model değil, onun dışında güzel sistem ama dediğin gibi Vatan'da o sistemi alamaz, büyük ihtimal 8.000 TL'ye kadar uzanan fiyat çekerler
@Adem Yıldız_ Windforce pek iyi bir model değil, onun dışında güzel sistem ama dediğin gibi Vatan'da o sistemi alamaz, büyük ihtimal 8.000 TL'ye kadar uzanan fiyat çekerler
Hakli olabilirsiniz. Pulse modeli alınabilir 50-100TL farkla, ucuz olsun diye bunu seçmiştim hata etmişim .Vatan mevzusuna gelirsek gerçekten şaka gibiler.
Bir firmaya kilitlenme bence. Ben de donanımdan pek anlamam bilgim yoka yakındır ama arkadaşların tavsiyesiyle bir şekil cesaret edip farklı farklı mağazalardan istediğim sistemi sipariş ettim. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün sistem toplama videolarını izleyerek sistemi kurmayı öğrendim. İnan zorlanmadım yapabilirsin sen de evinde bence. İstediğin donanımı al Vatan'la sınırlama kendini.