6000 TL Sistem

Bütçe
6000
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer

Tam 6 bin lira bütçem var. 1660S kıyaslamalarında en iyi performansı MSI Gaming kartının verdiğini gördüm. Bu bütçeyi daha iyi kullanabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bu fiyata olabilecek en iyi sistemlerden biri ama zorlasanız belki gtx 1070 alabilirsiniz oda zaten 1660s le eş değer olduğunu düşünüyorum yani gayet iyi bir sistem ama ssd nin yeteciğini sanmıyorum zaten 30gb windows kullanıyor yani onun yerine 480 gb bir ssd alabilirsinşz anakartnızdan düşerek eğer anakartnızdan düşerek ssdyi birasz daha güçlendirmek isterseniz B450M S2H yi alabilirsiniz bizzat ben kullanıyorum gayet memnunum ve forumdaki diğer kullanıcılarında övdüğü bir anakart kendisi.

Ara Toplam2.938,17 TL
Toplam KDV528,87 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.467,04 TL

Bütçe az dahada artamazsa RAM'leri 8 GB yapın. R5 1600 AF modeli R5 2600'e eşit bir modeldir.

Gamergaraj yeni çıkmış bir marka kasaları bana GamePower'ı hatırlatı.
Ben buradan sistem aldım. Hatta konusunu açtım. Buraya tıklayarak konuya ulaşabilirsiniz.
Şuan da toplanabilecek en uygun sistemler burada. Mesaj sayım ya da üyelik tarihim sizi şüpheye düşürüyorsa aynı konuyu DonanımHaber'e de açtım. Orada 10 yıllık üyeyim.

Yok dostum estağfurullah öyle bir düşüncem yok. Sadece site yeni olduğundan pek güvenli gibi gelmedi.

Yok dostum estağfurullah öyle bir düşüncem yok. Sadece site yeni olduğundan pek güvenli gibi gelmedi.
Evet ama kuran firma 18 yıldır sektörde olan bir firma. Benim de çekincelerim çoktu ama hiçbir problem yaşamadım. Paylaştığım linkte detaylıca anlattım süreci. Konuyu açan arkadaş değerlendirmek ister belki. Ben sistemi depolamasız kurmuştum fakat şuan depolamayı çıkarttırmıyor, illa bir depolama seçmek gerekiyor. Ayrıca benim aldığım fiyata göre 250 lira zamlanmış gibi gözüküyor. Maalesef bu kurlarla daha çok zamlar göreceğiz.

Kendi mağazaları bulunuyor mu acaba? Kullandıkları anakart firmasını hiç duymadım neredeyse..

Kendi mağazaları bulunuyor mu acaba? Kullandıkları anakart firmasını hiç duymadım neredeyse..
Biostar çok eski bir markadır, sadece eskisi gibi göz önünde değil. ASUS seçeneği de vardı sanırım sitede. Kendilerini ararsanız daha detaylı bilgi verirler. Ama 1660'lı sistem kurmak yerine aynı fiyata 2060'lı sistem kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…