Samsung Galaxy Tab A9+ dışında bu fiyat bandında önerebileceğiniz tablet var mı? Film, dizi ve günlük kullanım için bu arada. A9'un ise 8 GB versiyonu mantıklı geldi bana.
aslında ekran boyutu olarak benim için yeterli seviyede hocam ama farklı bir model önerirseniz de açığım.Öyleyse sizin için ekranı biraz daha büyük tablet önereyim.
7k diyebilirim değer ise 8k'ya da çıkabilirim biraz zorlayarak ama uygun olan en fazla 7k.Max 6000'e göre bakıyordum. Arttırma şansınız var mı?
Samsung'u bilmiyorum ama 1 1.5 ay önce kuzenim kardeşine bu tableti aldı ekran 120 Hz HarmonyOS gayet akıcı güzel bir tablet Samsung web e özel 8 GB RAM'li tableti de güzel gibi duruyor Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sadece film, dizi gibi gündelik işler için kullanacağım. O yüzden hem yazılım hem ileriye dönük olması için Samsung olmaya karar kıldım. Yine de yorumların ve yardımların için çok sağ ol @Memat1i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.