6000 TL tablet önerisi

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab A9+ dışında bu fiyat bandında önerebileceğiniz tablet var mı? Film, dizi ve günlük kullanım için bu arada. A9'un ise 8 GB versiyonu mantıklı geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy Tab A9+ dışında bu fiyat bandında önerebileceğiniz tablet var mı? Film, dizi ve günlük kullanım için bu arada. A9'un ise 8 GB versiyonu mantıklı geldi bana.

Samsung'u bilmiyorum ama 1 1.5 ay önce kuzenim kardeşine bu tableti aldı ekran 120 Hz HarmonyOS gayet akıcı güzel bir tablet Samsung web e özel 8 GB RAM'li tableti de güzel gibi duruyor Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Öyleyse sizin için ekranı biraz daha büyük tablet önereyim.
aslında ekran boyutu olarak benim için yeterli seviyede hocam ama farklı bir model önerirseniz de açığım.

Max 6000'e göre bakıyordum. Arttırma şansınız var mı?
7k diyebilirim değer ise 8k'ya da çıkabilirim biraz zorlayarak ama uygun olan en fazla 7k.

Öyleyse size bomba gibi bir model gösteriyorum. Honor Pad X9 Tablet (8 GB). Vatandan direk almanız daha iyi olur veya bayramı bekleyip indirimde alabilirsiniz.

Samsung'u bilmiyorum ama 1 1.5 ay önce kuzenim kardeşine bu tableti aldı ekran 120 Hz HarmonyOS gayet akıcı güzel bir tablet Samsung web e özel 8 GB RAM'li tableti de güzel gibi duruyor Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sizin gösterdiğinizden işlemci olarak iyi ve ucuz. Honor pad X9 orta ayarlarda oyun kısmında da sizi üzmeyecektir.

Son düzenleme:
Sadece film, dizi gibi gündelik işler için kullanacağım. O yüzden hem yazılım hem ileriye dönük olması için samsung olmaya karar kıldım. Yine de yorumların ve yardımların için çok sağ ol @Memat1i.

Sadece film, dizi gibi gündelik işler için kullanacağım. O yüzden hem yazılım hem ileriye dönük olması için Samsung olmaya karar kıldım. Yine de yorumların ve yardımların için çok sağ ol @Memat1i.

İleri dönüklük mobil cihazlarda performans olarak bakılmalı. Güncelleme desteği hikayedir. Her güncellemede yeni çıkan cihaza göre yapılır buyüzden eskiler çöp gibi kalır. 2.8 GHz işlemcili 2K ekran 120 Hz mükemmel seçim ama 4000 bandından birden 7000 bandına çıkmanızı bekleyemem arada bayağı fark var. Öneri olarak alacağınız cihazdan geliştirici seçeneklerinden sistem güncellemeleri özelliğini kapatın. Şimdiden hayırlı olsun. Yine de bayramı bekleyin indirimler yüzde 20-40 arası olabiliyor, 1000TL daha ucuza almış olursunuz A9+'ı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı