6000 TL telefon önerisi

Bütçe
6000

Tekila

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2018
Mesajlar
1.002
Çözümler
6
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ögrenci
Yılbaşında yeni telefon almayı düşünüyorum, aklımdaki telefonlar: OnePlus nord, mi 10 T Pro, Poco F2 Pro, S10+ ama karar veremedim. F2 Pro ve 10 T Pro işlemcisi ile ön plana çıkıyorlar ama sanki biraz takoz gibiler, tasarımları kalın ve inceleme kanalları işlemciyi övmekten kamera performansı hakkında bir bilgi veremiyorlar. S10 ise ekran ve kamera performansı ile ortağa çıkıyor. Alternatif olarak hangi telefon alınabilir? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yılbaşında yeni telefon almayı düşünüyorum, aklımdaki telefonlar: OnePlus nord, mi 10 t Pro, Poco F2 Pro, S10+ ama karar veremedim. F2 Pro ve 10 t Pro işlemcisi ile ön plana çıkıyorlar ama sanki biraz takoz gibiler, tasarımları kalın ve inceleme kanalları işlemciyi övmekten kamera performansı hakkında bir bilgi veremiyorlar. S10 ise ekran ve kamera performansı ile ortağa çıkıyor. Alternatif olarak hangi telefon alınabilir? Teşekkürler.

Hocam iPhone XR öneririm.
 

Seç, beğen ve al.
 
Hocam 10T Pro kamera anlamında iyi iş çıkartıyor, Note 10'dan daha başarılı gözüküyor, One+ Nord biraz düşük kalıyor diğerlerinin yanında ve kasanın kalitesizliğinden de şikayet eden çok kişi var, S10+ her ne kadar başarılı bir cihaz da olsa güncellik adına kendini yitirmiş desek haksız olmayız diğerlerinin yanında, Mi 10T Pro stok sıkıntısı var, bulabilirseniz de kaçırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı