6000 TL Valorant için sistem toplama

Bütçe
5000-6000
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim FPS oyunlarına karşı güzel bir bağım vardır. Ama artık bu internet kafeye de gitme sevdamdan vazgeçip 1-2 yıl para biriktirip bayağı para biriktirdim. Güzel bir sistem önerir misiniz, 150-200 FPS olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an APU olabilir iyi sistem istersiniz çünkü ekran kartı stokları bulunmuyor yoksa paranız çöp olur.
APU olarak 150 FPS ve üstü verecek sistem Pollux APU PRO | Game Garaj
Ryzen 7 Pro.
B550 anakart markası ASUS
2x8 GB RAM
SSD kronik sorunlu bu nedenle iptal et.
Bu şekilde alınabilir ama SSD olmayacak SSD olarak öneri yapamıyorum çünkü çok bilgim yok.

Son düzenleme:

Hocam şu an stok sorunu var. Beklemenizi öneririm. Fiyatlar uçuk zaten.

Şu an APU olabilir iyi sistem istersiniz çünkü ekran kartı stokları bulunmuyor yoksa paranız çöp olur.
hocam vallah yani o kadar amanın bir istemci kurmayacağım sadece valorant bir de lol oynarım. Lol ü saymaya gerek yok zaten. Düzgün bir performans versin yeter yani. 6000 tl'ye düzgün performans alamaz mıyım ?

hocam vallah yani o kadar amanın bir istemci kurmayacağım sadece valorant bir de lol oynarım. Lol ü saymaya gerek yok zaten. Düzgün bir performans versin yeter yani. 6000 tl'ye düzgün performans alamaz mıyım ?
Rahat toplarsınız. Arkadaşların dediklerine bakmayın APU toplamanıza gerek yok. Ekran kartli bir sistem toplayabilirsiniz. Pollux 3T-10 | Game Garaj

Bu şekilde al. SSD ise Potriot veya Samsung evo 870 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…