6000 TL Wireless kulaklık önerisi

muhammet77w

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, sizce SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı? Çoğu kişi kronik sorunlu diyor. Bu fiyat bandında kulaklık tavsiyeniz var mı? Kullanım amacım çoğunlukla günlük, dizi/film, müzik ve bazen de oyun amaçlı.

O fiyat bandıda bende HyperX Cloud III Wireless modelini kullanıyorum şahsen tavsiye ederim, şuana kadar sanırım 1 yıl falan oluyor hiç sorun çıkardığı olmadı. Oyun, dizi ve video için bilgisayarda kullanıyorum.

O fiyat bandıda bende HyperX Cloud III Wireless modelini kullanıyorum şahsen tavsiye ederim, şuana kadar sanırım 1 yıl falan oluyor hiç sorun çıkardığı olmadı. Oyun, dizi ve video için bilgisayarda kullanıyorum.
Dostum öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Bu modelde mikrofon kulaklığın içine girebiliyor mu? Veya takıp çıkartılabiliyor mu? Dışarıda da aktif olarak kullanacağım için garip gözüksün istemiyorum.

Dostum öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Bu modelde mikrofon kulaklığın içine girebiliyor mu? Veya takıp çıkartılabiliyor mu? Dışarıda da aktif olarak kullanacağım için garip gözüksün istemiyorum.
Mikrofonunu çıkartıp takabiliyorsun. Telefona da bağlarsın ama muhtemelen kılıfını çıkartman gerekebilir. Bluetooht(yazamadım) özelliği yok.

cloud ııı wireless güzel bir tercih olacaktır ses kalitesi yazılımsal kısmı ve kalite bakımından
yada g733 wirelessa bakılabilir mikrofunu bir tık üzebilir gerisi gayet iyi ve evet mikrofon çıkarılıp takılabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı